Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori. Ce s-a constatat

ro

28 Nov, 2019 14:50 1550 Marime text

La data de 23 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași și Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza comunei Vânători, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicați de polițiști aproximativ 16 metri cubi de material lemnos, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
 
Totodată, anterior perchezițiilor, la data de 20 noiembrie a.c., polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 13 metri cubi de material lemnos, dintr-o pădure particulară, din comuna Todirești.
 
La activități au participat reprezentanți ai Gărzii Forestiere Suceava, Gărzii de Mediu şi Ocolului Silvic Paşcani, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Iași.
 
Cercetările continuă.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii