Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe final de an, Consiliul Județean Constanța reia licitația pentru desemnarea proiectantului care să reabiliteze clădirea MINAC

ro

16 Dec, 2021 00:00 1543 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a inițiat o nouă procedură de achiziție pentru servicii de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa
  • Ofertele pot fi depuse până la data de 17 ianuarie 2022, ora 15.00 în SEAP
  • Valoarea totală estimată a contractului a fost majorată la 1.088.380 de lei, fără TVA
 
 
Consiliul Județean Constanța a inițiat o nouă procedură de achiziție pentru servicii de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
 
Ofertele pot fi depuse până la data de 17 ianuarie 2022, ora 15.00 în SEAP.

Valoarea totală estimată a contractului a fost majorată la 1.088.380 de lei, fără TVA.
 
Vă reamintim, în luna iunie a.c., administrația județeană a reziliat contractul cu S.C. Actaeon Invest S.A. – Research Consorzio Stabile Societa Consortile ARL – S.C. Princer S.A. pentru servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări reabilitare Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Lucrările de reabilitare au fost stopate în faza de proiectare, din cauza deficiențelor, dar și al refuzului câștigătorului licitației de a mai continua derularea proiectului.

Actaeon Invest, societatea din Brașov, a cerut Consiliului Județean o nouă evaluare financiară, însă administrația județeană a refuzat.
Între timp, Consiliul Județean Constanța a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța o acțiune prin care solicită despăgubiri proiectantului și executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC. 

Contractul de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Ulterior rezilierii, CJC a organizat o nouă licitație, însă nu s-a prezentat niciun ofertant, motiv pentru care licitația a fost anulată.
 
PRECIZĂRI:
            
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitația pentru desemnarea proiectantului și a executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC a fost anulată. Vezi de ce

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii