Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL, dragostea mea Numerologul Milena arata sansele candidatilor la fotoliile importante din PDL Constanta

ro

26 Apr, 2010 03:04 2533 Marime text
pdl dragostea mea numerologul milena arata sansele candidatilor la fotoliile importante din pdl constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costi 26 Apr, 2010 12:18 Mai stamate maria, da la bpj ai fost, sa vezi cam cati sustinatori are mincinoasa de machidoanca la Bucuresti? cam zero. asa ca lasati vrajeala, ca daca a venit lumea la o friptura nu inseamna ca sunt si prosti sa o voteze.
  • milena 26 Apr, 2010 12:08 pentru stamate maria maine apar dezvaluiri despre Mitroi si sansele lui. eu voi scrie asa cum sunt cifrele lui. asa am facut intotdeauna. nu pot sa mint. nu pot sa tin cu unul sau cu altul. si Banias si Mitroi stiu mai bine decat tine si decat mine ca eu, dupa ce calculezn nu pot minti. depinde de voi cu cine votati. eu nu tin nici cu unul, nici cu altul. pot sa va arat dezvaluiri numerologice despre caracterul lor si despre sansele lor in 2010, in mai, in iunie, pe 1, 11, pe 21, pe 31... nici o zi nu seamana cu lelelalte. nici un om nu seamana cu celalalt. daca voi gresiti, eu sunt cea mai nevinovata.
  • Stamate Maria 26 Apr, 2010 11:43 Mai mama numeroloaga, mai lasa si tu periajul lui Banias, ca tot o sa piarda. Mai bine ai cobora in realitate si ai vedea cam cat s-au subtiat randurile sustinatorilor lui Banias. Vezi cati au participat la Sf Gheorghe pro-Banias de la Eforie Sud, ca-i numarai pe degete si ceilalti din tabara adversa a lui Mitroi si Stavrositu, care umplusera pana la refuz sala mare de la colonade. Tot de Sf. Gheorghe. Ia mai aduna odata numerele alea, inmulteste-le cu radacina patrata a sustinatorilor lui Banias si imparte-le la numarul degetelor de la picioare si sa vezi ca-ti da. ZERO. Taiat in patru.
  • dim 26 Apr, 2010 09:47 mai,tu esti normala?
  • un alegator 26 Apr, 2010 08:43 foarte interasant si foarte periculos.Milena ii poate influenta.Ar fi bine sa ne spune-ti cine urmeaza de pe o zi pe alta.