Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:03 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Pauză sănătoasă în staţiile de alimentare de pe Autostrada A2, oferită de Rompetrol

ro

15 Jul, 2017 00:00 1687 Marime text
Rompetrol oferă celor care călătoresc spre litoral în acest weekend un moment de relaxare în care îşi pot verifica starea de sănătate şi se pot revitaliza cu produse hidratante, într-o zonă special concepută pentru aceştia.
 
Astfel, sâmbătă dimineaţă, în staţiile Rompetrol de la km 88 şi km 139 de pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers spre Constanţa, cei aflaţi pe autostradă îşi pot măsura tensiunea arterială şi forma fizică generală printr-un consult sumar al stării lor de sănătate. Sub umbrelele Rompetrol, aceştia vor primi în zona de relaxare „o doză de revigorare“ cu produse fresh, fructe proaspete de sezon, apă. Experienţa revitalizantă va fi completată de o cortină multisenzorială pregătită la intrarea în zona de relaxare. Duminică, zonele de revitalizare Rompetrol vor fi pregătite pe sensul Constanţa - Bucureşti, la km 139 şi km 88, în a doua parte a zilei.
 
„Pauzele pe care le oferim clienţilor noştri sunt revitalizante, menite să ofere nu numai calitatea carburanţilor şi a serviciilor noastre gastro, ci şi un moment semnificativ de reîmprospatare, un stimulent sănătos, energia necesară pentru revenirea la drum şi continuarea acestuia către destinaţiile dorite“, a declarat Gabriela Budişteanu, directorul de marketing al grupului KMG Rompetrol.
 
Acţiunea se înscrie în activităţile Rompetrol de promovare a unui mod de viaţă sănătos pentru clienţii săi şi pentru comunităţile în care compania îşi desfăşoară activităţile. Pe parcursul verii, Rompetrol oferă experienţe noi de brand, atât prin confortul oferit în staţiile de alimentare cu carburant, cât şi prin calitatea produselor gastro din restaurantul Hei şi ospitalitatea angajaţilor săi. Sub sloganul „Rompetrol - Ajungi mai departe“, compania oferă o pauză nu numai de alimentare cu carburant, ci şi de reîncărcare cu forţe proaspete pentru o experienţă plăcută la drum.
 
Rompetrol Downstream, companie membră a KMG International, operează o reţea de 138 de staţii proprii de alimentare în România şi de peste 700 de puncte de distribuţie în ţară. Compania implementează un nou concept al staţiilor de alimentare, cu un design premium, combinând nevoile şi aşteptările clienţilor cu cele mai bune soluţii tehnice.

Ti-a placut articolul?

Comentarii