Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:26 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronii din Mamaia își pregătesc cluburile pentru sezonul estival (galerie foto)

ro

12 Apr, 2021 17:34 898 Marime text
  • Patronii din Mamaia își pregătesc cluburile, deși autoritățile nu au comunicat momentul în care acestea ar putea funcționa din nou, în contextul crizei de COVID-19.
Conform unei hotărâri de Guvern, a fost prelungită stărea de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19.

Guvernul nu va permite deschiderea cluburilor de pe litoral în minivacanţa de 1 Mai.

 “În ceea ce priveşte petrecerile din cluburi, sigur că în această perioadă această activitate este restricţionată şi avem, în funcţie de indicele la mia de locuitori, ştim până la ce oră avem permisă deplasarea în noaptea de Înviere, aceste unităţi economice nu sunt deschise.

Ele nu pot funcţiona. Ne dorim ca pas cu pas, în funcţie de evoluţia acestei epidemii, în funcţie de modul în care Guvernul va ridica gradual restricţiile impuse, tot gradual ne putem gândi ca într-un viitor apropiat aceste petreceri să fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. În acest moment nu avem o reglementare care să permită acest lucru”, a declarat Lucian Bode, duminică, la emisiunea Insider Politic.

Bode a mai precizat că este permisă cazarea în cele 17 staţiuni de pe litoral, ce sunt evidenţiate în hotărârea CNSU.

“Este permisă cazarea în cele 17 staţiuni de pe litoral, sunt evidenţiate în hotărârea CNSU, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi, foarte important, cu respectarea acelei reglementări – maxim 70% din capacitatea de cazare să fie ocupată”, a precizat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Ti-a placut articolul?

Comentarii