Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachetele cu alimente distribuite la Mangalia

ro

21 Mar, 2014 00:00 3483 Marime text
Pensionarii şi persoanele defavorizate din Mangalia vor primi, de luni, pachete lunare cu alimente din partea Primăriei. În acest sens, cele aproximativ 3.500 de persoane cu handicap, vârstnici de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar şi pensionarii cu pensii mici sunt aşteptaţi să îşi primească pachetul cu alimente de bază. Reprezentanţii administraţiei publice locale spun că valoarea unui astfel de pachet este de aproximativ 50 de lei.
Acesta cuprinde: un pui, un litru de ulei, un kilogram de orez, unul de făină şi un kilogram de mălai. „Reamintim că pot beneficia de aceste pachete toate persoanele care se încadrează în prevederile HCL nr. 25/2012. Conform modificărilor adoptate la începutul lunii, valoarea cuantumului pensiei pentru acordarea alimentelor lunare s-a majorat la 829 de lei”, au spus delegaţi din cadrul direcţiei de asistenţă socială a Primăriei Mangalia
Acţiunea de distribuire a pachetelor va demara în cele 4 centre de distribuţie cunoscute de mangalioţi: sala de sport a Şcolii Generale nr. 1, situată pe strada Matei Basarab, cantina Grupului Şcolar Industrial „Ion Bănescu” din strada Negru Vodă, Blocul C18 B – amplasat pe strada Rozelor (fostul Mettexin), precum şi căminul C10 Neptun, de pe Aleea Steagurilor. Pachetele pot fi ridicate personal de către beneficiari, în intervalul orar 8.00 – 16.00, în baza actului de identitate şi a cuponului de pensie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii