Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Otilia Sava, fost secretar de stat la MApN, cu privire la polițistul suspectat de pedofilie Fiecare casă e un tribunal. Și câteva concluzii

ro

09 Jan, 2018 03:07 7929 Marime text
 
Otilia Sava, fost ministru în Ministerul Apărării Naționale, pe care militarii o denumiseră ”generalul soldaților” pentru multele sale intervenții privind drepturile militarilor profesioniști, și pe care mulți o vedeau chiar ministru al Apărării, în plin scandal având ca personaj principal un agent de poliție, suspectat de pedofilie, a reacționat, aseară pe pagina sa de Facebook.
 
Pentru că ni s-a părut interesantă opinia sa o postăm integral:
 
”Am văzut acum câțiva ani un film de peste ocean: "Mâna care împinge leagănul", cu o femeie blondă care pătrunde, ca bonă, într-o familie unită și frumoasă.
Nu se lasă până nu omoară toate personajele pe care i le oferă regizorul, alimentând obsesiile publicului american.
Câștigă binele, într-un final, respectând tradiția happy - endului cu care vine la pachet filmul de gen.
Zilele astea trăim un film de groază românesc: "Mâna care învârte volanul".
Pedofilul a avut mai întâi față, apoi a căpătat uniformă de polițist și în final am aflat și poziția lui în MI: la volanul mașinii unui șef de serviciu.
De aici, fiecare casă s-a transformat într-un tribunal. De ce nu l-a recunoscut șeful lui din prima zi? De ce nu l-a recunoscut ca răufăcător înainte să-l conducă pe drumurile funcției? (I-o fi dus și copiii la școală?) Mai avem încredere in polițiști? Etc.

Concluzii:

1. Generalizările despre polițiști sunt incorecte.
2. În general, toți pedofilii trebuie stârpiți!
3. S-a terminat și cu libertatea copiilor de a mai veni singuri de la școală.  4. Nu știm niciodată lângă ce psihopat stăm.
Mai puneți și voi ....”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii