Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:41 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce face de azi, Otilia Sava, fost secretar de stat în MApN, după ce a fost schimbată din funcție. Aveți răspunsul

ro

03 Apr, 2017 06:30 29973 Marime text
În penultima zi a lunii martie, anul acesta, s-a anunțat că Otilia Sava a fost eliberată din funcția de secretar de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității personalului la Ministerul Apărării Naționale.

Toto atunci s-a mai anunțat că locul său a fost luat de Nicolae Nasta, care vine pe acest post din poziția de secretar de stat în cadrul aceluiași minister unde fusese numit pe 23 martie anul acesta.

Ambele decizii au fost publicate în Monitorul Oficial al României, partea I, numărul 216, și au fost semnate de primul ministru al României Sorin Mihai Grindeanu și contrasemnate de secretarul general al guvernului Mihai Busuioc.

Ce face Otlia Sava
 
Ei bine ce va face de azi ne explică însăși fostul secretar de stat Otilia Sava într-una din postarile sale de pe pagina de Facebook:

”Ce se ascunde in spatele unui secretar de stat? Ei bine, un avocat :)
Dragilor, de luni ne vedem la http://ionescusava.ro/ unde ne așteaptă cea mai tânără, dinamică și performantă echipă de avocați”.

Otilia Sava este avocat de profesie și a fost numită pe această funcție la începutul lunii septembrie 2013 în timpul Guvernului Victor Ponta.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • felix 04 Apr, 2017 15:30 Mai bine taceai!
  • Hornea Ionel 04 Apr, 2017 06:57 O etapa scurta și eficienta pe o funcție creata ca o și necurate ptr slugi politice, ceea ce OS nu s-a dovedit a fi. Alegerea ei a demonstrat ca Ponta a avut și momente de inspirație bune în activitatea lui de premier. Nu știu cum a fost perceputa de alții "din sistem" dar eu am gasit-o ca pe o persoana conștientă de rolul și locul ei în angrenajul militar și, totodată, în măsură să facă sa se întâmple ceva. Schimbarea ei ma duce cu gândul ca cineva din "sistem" s-a simțit eclipsat de acțiunile doamnei sisiqtunci s-a pus "semaforul" pe "du-te și lasă-ne." Cred ca viitorul, (dacă așa ceva mai poate exista în oricare din domeniile de activitatea ale societății romanesti) ne va arata ca OS are sa devina cel mai bun candidat PSD la funcția de ministru al apărării (fără națională, ca prin ceea ce e în prezent, numai vointa și puterea aliaților ne mai pot salva, ca noi suntem tot în izmene). Asa s-a O si sa NE ajute Dumnezeu.