Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oro Invest, firmă „polispecializată“ Grecul împrumutat de Mazăre îşi extinde una dintre afacerile din Constanţa

ro

04 Aug, 2015 00:00 4926 Marime text
„Călcat“ de inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), veniţi în control pe litoral şi nimeriţi în restaurantul Ammos by Blue Beach şi pe plaja aferentă localului, Ioannis Skantzikas, grecul care a primit un împrumut în nume personal de la Radu Mazăre, face modificări într-una dintre firmele care operează în Constanţa. Mai exact, în Oro Invest SRL, ce are sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 191. Asociaţii, toţi cetăţeni greci, au decis completarea obiectului secundar de activitate al societăţii cu următoarele activităţi: „comerţ cu amânuntul al produselor cosmetice şi de parfumerie în magazine specializate, al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun, efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe“, „facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată“; „parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere“; „alte servicii de cazare“; „activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente, alte servicii de alimentaţie“.
 
Firma Oro Invest SRL, înfiinţată în 2007, funcţionează în sediul de pe Aurel Vlaicu. Capitalul social de 100.000 de lei este divizat în 10.000 de părţi sociale a câte 10 lei. Asociaţi sunt Antonios Gioxas (50%), născut în Atena, Grecia, în august 1967, şi Ioannis Skantzikas (50%), născut în Mina, Grecia, în ianuarie 1956, ambii fiind şi administratori ai firmei. Obiectul principal de activitate este „cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.
 
Din Registrul Comerţului, aflăm că Ioannis Skantzikas este asociat în următoarele societăţi: Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL, Romexpress Line SRL şi Eurobalkan Blasting SRL (radiată). Ca administrator apare în majoritatea acestor firme și, în plus, în firma Zolmar Ius SRL, din Agigea. Gioxas Antonios mai apare ca asociat şi în Romexpress Line SRL, Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Mec-El Project Engineering SRL (întrerupere temporară de activitate), Metal Trade SRL şi Oro Construct SRL.
 
La finele anului 2013, firma declara o cifră de afaceri de 693.476 de lei, nu avea niciun salariat, în schimb, raporta datorii totale de 15.286.472 de lei, înregistrând pierderi de 106.567 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii