Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:23 01 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiune DIICOT de combatere a traficului de droguri de mare risc și a substanțelor psihoactive

ro

13 Aug, 2020 20:11 1027 Marime text
  • Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au derulat o operațiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) și a operațiunilor cu substanțe psihoactivePolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au derulat o operațiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) și a operațiunilor cu substanțe psihoactive.
 
Astfel, în baza mandatelor obținute de la Tribunalul București, polițiștii antidrog au efectuat 19 percheziții în București și în județul Ilfov.
 
În urma acestor activități, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame și 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp  (furci, topoare, satare, cuțite) și diferite obiecte cu valoare probatorie.
 
Au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, membrii unor grupări infracționale urmând a fi duși în fața procurorului D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pentru audieri și luarea măsurilor legale.
 
Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.
 
Acțiunea s-a realizat cu sprijinul jandarmilor de la B.S.I.J.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii