Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:35 09 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal caută firmă pentru refacerea instalației pentru stingerea incendiilor

ro

05 Oct, 2020 00:00 1201 Marime text
  • Oil Terminal SA Constanța organizează licitație pentru refacerea instalației pentru stingerea incendiilor.
Societatea Oil Terminal SA, prin Biroul Achiziții, organizează licitație publică pentru refacerea instalației PSI în Dana 79 (Automatizări) – Execuție – Secție Platformă Port.

Depunerea ofertelor se va face la sediul Oil Terminal SA, până cel târziu în data de 14.10.2020, ora 10.00.

Oferta se va prezenta obligatoriu în limba română.

Criterii speciale de calificare: conform Fisei de date.

Descrierea obiectului contractului: conform Caiet de sarcini.

Documentația de atribuire se poate obtine de la Biroul Achizitii – Ioana Ruse, tel. 0241/702600, interior 1119, email: ioanaruse@oil-terminal.com.

Data maximă până la care se va comunica rezultatul procedurii: 30.10.2020.
 
Oil Terminal Constanța este o companie petrolieră din România, specializată în distribuția țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide. Acționarul majoritar al companiei este AVAS,  care controlează 59,62% din capital. Alți acționari sunt  Fondul Proprietatea, cu 10%, și fondul de investiții BroadHurst, cu 7,6% din titluri. Acțiunile Oil Terminal se tranzacționează la prima categorie a Bursei de Valori București, sub simbolul OIL.

Oil Terminal SA Constanța este unul dintre cele mai mari terminale din Sud-Estul Europei specializat în vehicularea țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide și a altor produse și materii prime în vederea import/exportului și tranzitului. Lungimea totală a conductelor terminalului marin este de 50 km, iar capacitatea maximă de vehiculare a țițeiului este de 24 milioane tone/an. Oil Terminal are, de asemenea, șapte dane operative și trei depozite pentru țiței, benzină, motorină, păcură, produse chimice și petrochimice și uleiuri.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

Oil Terminal SA caută societatea care să se ocupe de reparații periodice și accidentale pentru liniile de cale ferată uzinală (document)

Decizii importante, luate de Oil Terminal SA, publicate în Monitorul Oficial al României
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii