Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal a scăpat de executare silită Sorin Ciutureanu - „A fost soluţionată o problemă cu un impact grav asupra companiei“

ro

29 Aug, 2014 00:00 2045 Marime text


Dacă acum câteva zile, societatea SC OIL Terminal era ameninţată cu executarea silită de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) din cauza unei creanţe, iată că situaţia s-a rezolvat pentru societatea constănţeană.

„Această situație se explică prin existența unor decizii echivoce ale instanțelor de judecată, precum şi prin indecizia organelor fiscale, perpetuată din anul 2008 până astăzi. Ca urmare a intervenției SC OIL Terminal pe lângă conducerea ANAF, situația a fost corectată, în sensul anulării debitului. Folosirea acestei situații în bătălia politică îi descalifică public pe cei ce inventează scenarii, pe care doresc să le exploateze electoral“, se precizează într-un comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). „Prin eforturile constante şi insistenţa conducerii executive de a aduce la cunoştinţa tuturor factorilor implicaţi în această situaţie deosebit de delicată, a fost soluţionată o problemă istorică şi cu un impact deosebit de grav asupra activităţii Oil Terminal, companie a statului de interes strategic. Conducerea societăţii mulţumeşte tuturor factorilor care au ajutat la soluţionarea acestei probleme, şi în mod special conducerii Ministerului Finanţelor Publice, DGAMC, ANAF, care a tratat situaţia cu maximă seriozitate, promptitudine şi obiectivitate, redând astfel starea de normalitate pentru activitatea terminalului petrolier“, a precizat, la rândul său, directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii