Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la CNAIR! Toate sectoarele de drumuri naționale şi autostrăzi din județele Constanța, Tulcea, Brăila si Galați, închise circulației

ro

26 Nov, 2023 12:07 5655 Marime text
Foto: CNAIRCompania de Drumuri (CNAIR) pune la dispoziția șoferilor o hartă on-line cu Autostrăzile și Drumurile Naționale închise circulației duminică, 26 noiembrie din cauza viscolului și a vizibilității reduse.

Autostrada Soarelui (A2) între București și Constanța, Podul peste Dunăre de la Brăila, DN 2 Buzău-limită cu jud. Vrancea și alte 38 de sectoare de drumuri naționale Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Ialomița, Tulcea și Vrancea sunt închise circulației, iar pe liniile de tren sunt probleme la Regionalele CFR Constanța și Galați cu întârzieri de până la 200 de minute la trenurile care ajung sau pleacă în/din Gara de Nord din București.

Circulația rutieră pe toate sectoarele de drumuri naționale şi autostrăzi din județele Constanța, Tulcea, Brăila si Galați este închisă pentru toate categoriile de vehicule pe perioada avertizărilor de fenomene meteorologice extreme.

Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTToate drumurile naționale și județene din județul Constanța, ÎNCHISE circulației (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii