Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:16 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate care se ocupă cu fabricarea băuturilor și-a pus bazele în Constanța. Cine sunt fondatorii

ro

22 Jul, 2021 20:14 619 Marime text
  • O societate care are ca domeniu principal de activitate fabricarea băuturilor, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește APEMIN MAREA NEAGRĂ - S.R.L., avându-i ca fondatori pe Cristian Mareș și Traian Mareș, ambii având domiciliul în municipiul Constanța.

Administratorul societății este Cristian Mareș.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 16186/18.05.2021.
 
În documentul citat, se arată că în baza cererii din 31 mai și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrare a societății APEMIN MAREA NEAGRĂ - S.R.L.
 
Firma nou înființata are un capital social de 200 lei, integral vărsat, un total de 20 părți sociale, a câte 10 lei fiecare.
 
Noua firmă are sediul social în municipiul Constanța. Domeniul principal de activitate este fabricarea băuturilor (producția de băuturi răcoritoare nealcoolice ; producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate)
 
Durata de funcționare a societății este nedeterminată.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii