Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O şansă la viaţă Rapper-ul Raku, în concert umanitar pentru Ionuţ Kreici

ro

09 Aug, 2012 02:31 2914 Marime text
umanitar-afis-1.JPGCunoscutul interpret de muzică rap Raku va concerta sâmbătă, 11 august, la Medgidia, în cadrul unui eveniment umanitar. Concertul va avea loc la Sala Sportului din localitate, începând de la ora 20.00, iar intrarea este liberă.

Raku, rapper-ul care şi-a petrecut copilăria în Medgidia, a ales să concerteze pentru a-i da o şansă la viaţă lui Ionuţ Kreici, un tânăr de 31 de ani despre care am mai scris în ZIUA de Constanţa. Amintim că Ionuţ a fost diagnosticat în urmă cu doar câteva luni cu o tumoare intracraniană expansivă bilaterală. Dat fiind faptul că tumoarea a fost localizată dificil, simptomele au fost greu sesizabile (apatie, lipsa de concentrare, ameţeli, dureri de cap, tulburări de vedere), fapt pentru care tumoarea lui Ionuţ a fost descoperită într-un stadiu foarte avansat, având dimensiuni de aproximativ 7 centimetri.

Medicii din România i-au dat şanse minime de supravieţuire. Şansa sa la viaţă a venit, însă, de la Centrul de Neurochirurgie Vasculară din Hanovra, medicii de acolo acceptând să-l opereze de urgenţă. Costurile intervenţiei chirurgicale s-au ridicat la 50.000 de euro. Deşi iniţial părea imposibil, această suma a fost, totuşi, strânsă şi asta datorită tuturor celor care au aflat despre cazul lui Ionuţ. Astfel, la mijlocul lunii iunie, Ionuţ Kreici a fost supus unei operaţii, el aflându-se şi în prezent la Hanovra, acolo unde face chimioterapie şi radioterapie. Tânărul va reveni în ţară în cursul săptămânii viitoare. Chiar dacă povestea lui pare să aibă un final fericit, Ionuţ încă mai are nevoie de noi toţi. Costurile intervenţiei chirurgicale nu au fost încă integral acoperite, iar în luna noiembrie Ionuţ trebuie să revină la Hanovra, în vederea unui control, pentru a verifica dacă tumoarea a dispărut complet.

Raku va concerta pentru Ionuţ, pentru viaţa lui, pentru anii lui frumoşi. La eveniment şi-au anunţat prezenţa numeroşi prieteni de-ai lui Ionuţ, dar şi oameni care nu-l cunosc, dar care vor să îl ajute. De aceea, orice donaţie este binevenită.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii