Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă, sub umbrela Sammarina, la Constanța

ro

19 Jul, 2021 00:00 2478 Marime text
  • Sammarina Lake Side SA este cea mai nouă firmă fondată de cunoscuta familie Samara din Constanța
În Monitorul Oficial al României, a fost publicat extrasul de rezoluție cu numărul 15488 din data de 14 iunie 2021, prin care a fost înmatriculată, constituită și înregistrată societatea Sammarina Lake Side SA.
 
Firma va avea sediul social în Constanța ,pe șoseala Mangaliei, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de „dezvoltare imobiliară”. Capitalul social este de 90.000 de lei, iar fondatori sunt Alexandru Samara, Maria-Corina Cușu și Lidiea Samara. Stere Samara, Alexandru Samara și Maria-Corina Cușu vor fi administratorii societății. Cenzori vor fi: Ana-Maria Calagiu, Tolciu Gospodin și Elena Bădică. Cenzor supleant va fi Georgeta Pavel.
 
Modificări și în Sammarina Imobiliare
 
Amintim că în Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 1 a societății Sammarina Imobiliare, în urma întrunirii din data de 8 aprilie 2021.
 
Astfel, conform Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, ședința a avut loc cu prezența a 96,573% a acționarilor care dețin capital social, în conformitate cu legea.
 
În urma ședinței, s-a decis aprobarea raportului de gestiune al Consiliului de Administrație pentru exercițiul financiar 2020, s-a aprobat raportul comisiei de cenzori pentru exercițiul financiar 2020, s-a aprobat bilanțul contabil și contul de profit și pierderi pentru exercițiul financiar 2020, s-a aprobat repartizarea pe dividende a sumei de 5.000.000 lei din profitul nerepartizat raportat din anii anteriori. Totodată s-a aprobat bugetul pe venituri și cheltuieli 2021.
 
Au fost aleși membrii Consiliului de Administrație ca urmare a expirării mandatului acestora, cu un mandat de patru ani și cu următoarea componență:
  • Samara Lidiea
  • Samara Stere
  • Samara Alexandru
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce se construiește: Bloc de trei etaje, în Palazu Mare. Cine sunt investitorii

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii