Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O licitație organizată de Autoritatea Navală Română, contestată! Iată ce s-a decis

ro

06 Aug, 2020 00:00 1750 Marime text
 
  • Contestație la o licitație organizată de Autoritatea Navală Română
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să o respingă

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a luat decizia cu numărul 1312/C5/1331 din data de  31.07.2020 ca urmare a unei contestații făcute la o licitație organizată de către Autoritatea Navală Română.
Prin contestația fără număr de înregistrare la emitentă, datată la 06.07.2020, transmisă prin mijloace electronice (e-mail) și în original, înregistrată la Consiliu sub nr. 26944/07.06.2020 și, respectiv, sub nr. 26965/07.07.2020, Divergent Solutions Systems SRL, în calitate de lider al asocierii Divergent Solutions Systems SRL - ITC - Institutul Pentru Tehnică de Calcul SA, cu sediul social în municipiul Bucureşti, reprezentată legal prin Ivanov Ivan Nikolov, în calitate de administrator, a contestat adresa nr. 53172/01.07.2020, reprezentând comunicarea rezultatului procedurii de atribuire „simplificată”, online, fără etapă finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziție publică având ca obiect „Servicii de elaborare a specificațiilor tehnice necesare pentru dezvoltarea unei soluții informatice (instrument it) pentru îmbunătățirea siguranței navigației pe Dunăre DTSGIS (Danube Transport Safety Geographical Information System)”, cod CPV 72220000-3 (Rev.2), inițiată de Autoritatea Navală Română, în calitate de autoritate contractantă, cu sediul în municipiul Constanța, Incinta Port nr. 1, județul Constanța și a solicitat anularea actului atacat, a procesului verbal privind evaluarea conformității propunerilor tehnice cu prevederile caietului de sarcini şi cu factorii de evaluare, a oricăror acte interne anterioare şi/sau subsecvente şi conexe acesteia emise de către autoritatea contractantă cu privire la modalitatea de evaluare a ofertei sale, precum și obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei sale cu respectarea dispoziţiilor legale în materia achiziţiilor publice. 
Consiliul a decis următoarea: „Respinge, ca nefondată, excepția invocată de autoritatea contractantă privind lipsa calității procesuale a Divergent Solutions Systems SRL. Respinge, ca nefondată, contestația formulată de Divergent Solutions Systems SRL, în calitate de lider al asocierii Divergent Solutions Systems SRL - ITC - Institutul Pentru Tehnică de Calcul SA, în contradictoriu cu Autoritatea Navală Română, în calitate de autoritate contractantă. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii