Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Danemarca și una din Italia s-au îndreptat împotriva ABADL. Despre ce este vorba

ro

26 May, 2018 00:00 2670 Marime text
Asociația Rohde Nielsen A/S - Nuova Co.Ed.Mar SRL, compusă din societatea Rhode Nielsen A/S, cu sediul în Danemarca, și Nuova CO.ED.Mar SRL, cu sediul în Italia, s-au adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, îndreptându-se împotriva unei licitații organizate de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
 
Astfel, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a fost înregistrată contestația nr. 14741/13.04.2018, formulată de asociația Rohde Nielsen A/S - Nuova Co.Ed.Mar SRL, compusă din societatea Rhode Nielsen A/S, cu sediul în Danemarca, reprezentată de Jeanette Rohde Christensen, în calitate de lider de asociere, și Nuova CO.ED.Mar SRL, cu sediul în Italia, reprezentată de împuternicitul Boscolo Contadin Loredano, în calitate de asociat, asociere reprezentată în mod legal de Sven Van Guyse, împotriva documentației de atribuire a procedurii de atribuire, prin licitație deschisă, a acordului-cadru de achiziție publică de lucrări având ca obiect „Proiectarea și execuția lucrărilor componente ale sistemului de protecție costieră în vederea reducerii eroziunii costiere”, organizată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de autoritate contractantă, anunț de participare nr. 179736, publicat în SEAP la data de 12.10.2016. Contestatarii au solicitat anularea adresei nr. 7258/11.04.2018, „rezultatul soluționării“, prin care notificarea prealabilă formulată a fost respinsă; anularea procedurii de atribuire. În subsidiar, în cazul în care primul capăt de cerere va fi respins, se solicită validarea ofertei transmise pentru Loturile nr. 2 și nr. 5.
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins ca nefondată contestaţia formulată de asocierea Rohde Nielsen A/S - Nuova CO.ED.MAR SRL în contradictoriu cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii