Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegație a comunei Cumpăna va fi marți la Parlamentul României. Iată la ce comisie și cu ce ocazie

ro

17 Feb, 2018 19:34 3205 Marime text
Marți, 20 februarie 2018, la ora 11:30, o delegație a comunei Cumpăna va fi prezentă la Parlamentul României, în cadrul Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice.
 
Evenimentul are ca scop promovarea produselor tradiționale cu specific dobrogean la nivel național și european, cât și coordonarea acestei inițiative cu activitățile desfășurate de către Comisia de specialitate a Parlamentului României, Ministerul Agriculturii, Ministerul Dezvoltării Regionale și autoritățile locale.
 
Cu acest prilej se va lansa inițiativa de înregistrare a mărcii „Produs Tradițional Dobrogean” și vor fi prezentate activitățile care sunt planificate pentru perioada următoare în colaborare cu Consiliul Județean Constanța și Consiliul Județean Tulcea.
 
Din delegația comunei Cumpăna condusă de doamna primar ec. Mariana Gâju, fac parte reprezentanți ai primăriei Cumpăna, reprezentanții conducerii Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Constanța, precum și reprezentante ale „Asociației Gospodinelor din comuna Cumpăna” si „ Asociația Fermierilor din sectorul zootehnic din comuna Cumpăna”
 
Gospodinele reprezentante ale tuturor etniilor conlocuitoare, administratori ai unor microfabrici de procesare a cărnii din comuna Cumpăna, precum si producători ai vinului din județul Constanța vor prezenta „ Produsele Tradiționale Dobrogene”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii