Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri în Consiliul de Administrație. Se convoacă AGA Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" Constanţa

ro

09 Feb, 2023 12:21 1891 Marime text





Preşedintele Consiliului de Administraţie al CN APM - SA Constanţa, convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" - S.A. Constanţa, în şedinţă ordinară, în data de 10.03.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti, potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 599 din data de 07.02.2023.

Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea:

1.Luare act de încetare mandat/revocare membri provizorii;
2.Numire membri provizorii în Consiliul de Administraţie pentru o perioadă de 4 (patru) luni cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice până la 6 (şase) luni;
3.Prelungire durată mandate membri provizorii;
4.Stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie;
5.Aprobarea formei şi conţinutului contractului de mandat/actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a fi semnat cu membrii provizorii;
6.Mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractul de mandat/actul adiţional la contractul de mandat cu membrii provizorii;
7.Mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor.

Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator va fi disponibilă acţionarilor, începând cu data publicării prezentei convocări, putând fi consultată de către aceştia.

Acţionarii companiei, indiferent de participaţia deţinută în capitalul social, pot pune întrebări în scris privind punctele de pe ordinea de zi. Acţionarii pot transmite astfel de întrebări şi prin e-mail cu semnătură încorporată, ataşată sau logic asociată semnătura electronică.

Acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de referinţă 3.03.2023 pot participa la AGOA şi vota personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă.

Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 8.03.2023, ora 9.00, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM.

În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 13.03.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii