Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena Mai toţi şefii din Primăria Constanţa sunt compatibili cu Radu Mazăre

ro

29 Jan, 2013 21:14 5099 Marime text

numerolog_numerologie.jpgNe-a fost lăsată numerologia. Remarcabilă, devotată prietenă. Ea ne ascultă, ne descoperă, ne cunoaşte, ne poate conduce, ne poate îndruma. Pas cu pas, putem afla cum pot fi evitate dezamăgirile, cum să nu investim în cineva care ne-ar putea înşela aşteptările. Descoperind cât de utilă poate fi numerologia, vom realiza că este aproape de neînlocuit. Ai zice că-i simplu: 1 şi cu 1 fac 2, 2 şi cu 2 fac 4 şi gata! Ce poate fi atât de complicat? În numerologie întotdeauna există 2 şi un alt 2, aproape niciodată 2 nu este egal cu doi şi nu întotdeauna 4 este 2 şi 2. Dincolo de cifrele aparent reci şi categorice, de netăgăduit, vom descoperi suflet, visare, inimă, zbucium, însingurare, deznădejde, dorinţe, posibilităţi, bine şi rău, adevăr şi minciună, început şi sfârşit, într-un cuvânt VIAŢĂ, univers, cer şi pământ!

Femeie sau bărbat, cifrele te tratează aşa cum eşti. Fără falsă pudoare, fără ocolişuri ori pronume de politeţe. Cum eşti tu? Cum te simţi? Cum te crezi ori care este starea ta de spirit? Putem afla în funcţie de data naşterii, de numele complet, de lucrurile care ne înconjoară, de hainele pe care le îmbrăcăm, de culorile care ne înconjoară, de tablourile din casă, de formele sau dimensiunile încăperilor în care ne aflăm, de amuletele sau talismanele pe care le purtăm, de cei de lângă noi. Într-un cuvânt, de vibraţii. Totul emite vibraţii care ne înconjoară, care acţionează asupra noastră, care interacţionează cu noi.

numerologie_Milena_Farcas_02.jpgCaracterul nostru este dat de data naşterii, comportamentul este în strânsă legătură cu numele pe care îl purtăm, iar starea de spirit este indusă de lucrurile care ne înconjoară: obiecte, forme, aşezare, culori, dimensiuni, cifrele casei, cifrele localităţii, ale persoanelor din preajma noastră, de cuvintele folosite în preajma noastră, de intonaţii, incantaţii, locul, poziţia pe care le ocupăm la un moment dat, materialele pe care le purtăm, hrană.

Numerologia ne ajută să descoperim cum sunt cei de care depinde viitorul nostru, cum sunt cei alături de care lucrăm sau cei de care vom avea nevoie uneori, putem afla dacă cei ce deţin funcţii importante sunt potriviţi pentru ceea ce fac. Constanţa are oameni importanţi, oameni de ale căror acţiuni depinde starea noastră de bine. Putem afla împreună cum sunt aceştia, folosind numerologia.

DECEBAL FĂGĂDĂU - viceprimarul municipiului Constanţa - 14 martie 1973. Cifra destinului 1 din 2 şi 8 ne arată că are energie cât pentru zece oameni la un loc, luciditate, inventivitate. Ambiţios şi eficient, chiar dacă uneori nesigur şi nehotărât, te poţi baza pe el. Este mereu prieten bun şi diplomat. Foarte convingător şi adaptabil, cifra zilei de naştere 5 îl determină uneori să lase pe mâine treburile de azi, nu pentru că azi nu ar vrea, ci pentru că mâine le-ar putea face mai bine. Ceilalţi ar putea înţelege mai greu această raţiune. Pentru el, 2013 dă startul unei importante schimbări. Îşi schimbă stilul ori poate locuinţa, se gândeşte că şi-ar dori şi altceva şi caută permanent necunoscutul, riscând să împrăştie tot ce cu mare grijă a acumulat. Poate mai multă grijă ar pica bine în luna mai, când e posibil să fie mai trist, îngrijorat, supărat, să rupă o serie de importante relaţii, să se gândească să plece de lângă cineva.

Secretar al Primăriei Constanţa, MARCELA ENACHE este un adevărat paradox: atentă la detalii, permanent în căutarea perfecţiunii, nemulţumită permanent (are cifra personalităţii 8), când vine vorba a se război preferă să-şi reproşeze sieşi tot decât să facă rău altcuiva. Are cifra destinului 9 din 2 şi 7. Are suflet bun şi larg, este prietenă devotată şi încăpăţânată în acelaşi timp. Te altoieşte cu durere în suflet, convinsă fiind că o face pentru binele tău. Culmea că tu accepţi fericit corecţia aplicată. Este convingătoare, adaptabilă, mereu neliniştită, acceptându-i pe ceilalţi aşa cum sunt ei. Când are mari necazuri, elimină inima din ecuaţie devenind brusc raţională, energică, practică şi organizată. Este greu să-şi închipui că o poate prinde cineva nepregătită. Importantă este numerograma zilei de naştere, din care observăm clar că este organizată (linia completă 123), raţională (linia inteligenţei 369) şi hotărâtă (linia completă 159). Anul 2013 are, pentru ea, vibraţia 3, a norocului. E drept că va avea toane, pe care nu le veţi observa, că va avea nervi pe care doar uneori şi-i va exprima, că va avea dureri de cap pentru care bine ar fi să apeleze la un specialist.

CONSTANTIN RACU, parcă de-o veşnicie director în Primărie, are o cifră a destinului 6 din 3 şi 3 şi cifra zilei de naştere 5. Poate acesta să fie secretul longevităţii sale în acest serviciu. E responsabil, implicat, serios, permanent îngrijorat, nervos, agitat, trântind când e cazul, găsind cuvinte potrivite la momentul cel mai important. E greu de aflat ce simte cu adevărat. Cifra energetică, adică acel cumul dintre comportament şi caracter, este 7. Adică este deosebit de încăpăţânat şi pare imposibil de atins, uneori înfumurat. Graţie zilei de naştere 23, care însemnă 5, va ştii exact când să se încăpăţâneze şi cu cine. Când este la ananghie va găsi explicaţiile potrivite şi va ieşi la liman - caracteristica ascunsă 5. Anul 2013 îi aduce mai multă ambiţie, mai mult spirit competitiv, mai multă dorinţă de a acumula. Va deveni mai energic, mai certăreţ şi mai intransigent. De remarcat la Racu este numerograma zilei de naştere (acel tabel în care sunt trecute toate cifrele din data naşterii şi care completează trăsăturile de caracter). Are linia organizării 123, linia inteligenţei 369, linia hotărârii 159, linia credinţei 357. Pe scurt, tot ceea ce face este bine calculat, măsurat, trecut prin filtrul raţiunii, începe un lucru şi îl duce până la capăt cum vrea el, în ritmul său (chiar dacă ştie că ceilalţi au alte opinii) şi crede doar după ce i-ai demonstrat.

MERLĂ VIORICA ANI, director în Primăria Constanţa, muncind mult şi eficient programe importante pentru dezvoltare şi modernizare, la prima vedere pare pâinea lui Dumnezeu. Şi chiar este. Când nu faci afaceri cu ea şi când este în timpul său liber, care devine tot mai scurt. Are cifra destinului 9 din 3 şi 6: generoasă, inimoasă, încercând să ia pe umerii săi toate grijile acestei lumi, este curioasă, responsabilă, implicată, agitată, mereu neliniştită, mereu în mişcare. Este inventivă şi bună păstrătoare a secretelor altora (cifra 3 se regăseşte în cifra destinului său), dar şi foarte norocoasă. Când munceşte, şi munceşte mai mereu, este de nerecunoscut: rece, categorică, organizată, practică, raţională, inflexibilă şi severă. Nu acceptă greşeli, nu face rabat de la ceea ce trebuie rezolvat şi de la calitate. Este loială şi are nevoie de loialitate. Mai bine verifică de 10 ori decât să greşească o dată. În numerograma zilei de naştere apare linia sensibilităţii 258 (este atât de implicată şi pune atâta suflet în tot ceea ce face, încât nu poate suporta ca cineva să încerce măcar să facă aluzie la munca ei ori la calităţile sale. Orice vorbă, gest sau cuvânt au darul de a o marca. O dor gesturile necugetate ale altora: cuvântul aruncat negândit, privirea din colţul ochilor şi grimasele ce ascund nemulţumiri. Cei doi de 9 din numerograma zilei de naştere demonstrează că are capacitatea de a prelua cu uşurinţă informaţii din mediul înconjurător, de a le prelucra şi folosi imediat. Să vă feriţi să ia o hotărâre: nimeni şi nimic nu o va mai determina să facă altcumva. Anul 2013 îi aduce ceva mai multă tristeţe şi, uneori, dorinţa de a se despovăra, de a se scutura de griji inutile, de cunoştinţe făţarnice, de colaboratori necinstiţi, de cei ce nu ştiu a o aprecia.

DOSPINESCU DANIELA RAMONA - 27 ianuarie 1970 - este numele unei alte femei puternice din Primăria Constanţa. Cu o cifră a destinului 9 din 2 şi 7 şi o cifră a zilei de naştere 9, te poţi întreba nedumerit: de unde atâta putere? Păi da: aceste cifre ne arată doar că este inimă largă, suflet curat, prietenă devotată, romantică, ciudată, însingurată, încăpăţânată, dorind să facă totul după cum i se pare ei potrivit. Corect. Dar cifra energetică 8, care este cumulul dintre caracter şi comportament şi ne dezvăluie personalitatea sa, demonstrează fără putinţă de tăgadă că este o femeie puternică şi vitează. Cifra energetică 8 atenţionează: când are o misiune de îndeplinit este atentă la detalii, eficientă, raţională, nu acceptă greşeli, nu acceptă scuze, este insistentă şi intolerantă. Este prietena şi soţia ideală şi profesionistul model. Nu încercaţi să apelaţi la bunătatea ei când este la serviciu şi nici să o transformaţi în roboţel când e în timpul liber. Setările ei sunt clare. Când este îngrijorată şi la grea încercare găseşte cuvintele potrivite pentru a convinge - caracteristica ascunsă 5. Vibraţia personală a anului 2013 este pentru ea 7. Chiar dacă evenimentele se vor desfăşura altcumva decât ea le-a ordonat, nu ar trebui să-şi facă probleme. Vibraţia 7 este cea a misterului. Acum lucrurile se vor desfăşura după cum altcineva le aranjează. Va avea însă parte de surprize. Majoritatea plăcute. De remarcat că în numerograma zilei de naştere apare cifra 7 de două ori - este semn că se poate sacrifica pentru un om, pentru o idee, pentru un ideal.

Vom continua dezvăluirile numerologice despre persoanele cunoscute ale judeţului nostru. Ca o concluzie, am putea afirma că angajaţii din Primăria Constanţa par bine aleşi, în funcţie de calităţile primarului lor. Mai toţi şefii acestei instituţii sunt compatibili cu Radu Mazăre. Au în cifra destinului, în a zilei de naştere sau poate în cifra personalităţii cifrele 9, 5, 6 şi 3, adică a iubirii şi bunătăţii - 9, a puterii de convingere şi adaptabilităţii - 5, a responsabilităţii şi implicării - 6, a inventivităţii şi norocului - 3. Data viitoare vom exemplifica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii