Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica anunţă Se extinde durata programului de oprire planificată a Unității 2 CNE Cernavodă

ro

13 Jun, 2021 12:34 1708 Marime text
  • Problemele punctuale au fost identificate cu ocazia testelor pentru resincronizarea la Sistemul Energetic Național, după perioada de oprire planificată începuta în data de 9 mai 2021 si se afla in prezent în analiză și remediere.
SN Nuclearelectrica SA anunţă extinderea duratei programului de oprire planificată a Unității 2 CNE Cernavodă, programata pentru resincronizare la Sistemului Energetic Național în data de 13 iunie 2021, în scopul remedierii unor probleme punctuale la sistemul electric, în partea clasică a centralei.

Problemele punctuale au fost identificate cu ocazia testelor pentru resincronizarea la Sistemul Energetic Național, după perioada de oprire planificată inceputa in data de 9 mai 2021 si se afla in prezent in analiza si remediere.

SN Nuclearelectrica SA va reveni cu informații privind resincronizarea la SEN a Unității 2 CNE Cernavodă, dupa finalizarea lucrarilor de remediere.

Precizam faptul ca lucrările nu impactează securitatea nucleară, personalul sau populația, acestea realizându-se cu respectarea procedurilor specifice centralei., transmite Nuclearelectrica.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii