Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă firmă, deschisă în Constanța. Iată unde are sediul

ro

18 Apr, 2024 18:02 497 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  •  În Monitorul Oficial al României, la data de 12 aprilie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către un bărbat domiciliat în Constanța.

În Monitorul Oficial al României, la data de 12 aprilie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către un bărbat domiciliat în Constanța.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Matias Residence SRL. Sediul social este în o municipiul Constanța, strada Amzacea, nr. 10, iar capitalul social este de 500 lei, total părți sociale: 50 a câte 10 lei fiecare. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 8730 - Activități ale căminelor de bătrâni şi ale căminelor pentru persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure.
 
Fondator și administrator este Socol Cristian-Gabriel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Firme Constanța: Cafenea nouă, deschisă în Năvodari. Iată cine o administrează
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii