Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nou parc fotovoltaic în județul Constanța! Iată unde va fi construit!

ro

10 May, 2023 14:47 5325 Marime text
 
 
  • Titularul proiectului este Adrian-Valeriu Coandă, reprezentant al Junior Group SRL, cu domiciliul în municipiul Constanța. 
  • Potrivit APM, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „înființare parc fotovoltaic cu unitate de stocare”, amplasat în județul Constanța, comuna Poarta Albă, str. Intrarea Palatului.
 
Titularul proiectului este Adrian-Valeriu Coandă, reprezentant al Junior Group SRL, cu domiciliul în municipiul Constanța.
 
Potrivit APM, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/observaţiile/propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.05.2023 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
Despre Junior Group SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 10 mai 2023, Junior Group SRL se ocupă de comerţul cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului, în magazine specializate și este controlată de Coandă Adrian Valeriu, cu 85%, și de Coandă Elena, cu 15%.
         
Ca administrator apare Coandă Adrian Valeriu.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Junior Group SRL a încheiat 460 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.311.694,91 de lei, printre autoritățile contractante aflându-se: Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța și Societatea Comerciala Uzina Termoelectrica Midia Năvodari.
 
Adrian Valeriu Coandă apare în SC Junior Group SRL, Junior Emac Rent SRL, Ideea Zone SRL, Arhiserv Junior SRL și în AMMARE SRL, iar în trecut a figurat în: Coanda Adrian-Valeriu Intreprindere Individuala, Security & Network Junior SRL, B&C Holding Construct SRL, First Junior's SRL, Mar-Sam SRL și în Junior Electronics SRL, radiate în prezent.
 
Asta în timp ce Coandă Elena apare în White Gate Cons SRL, Junior Group SRL, Junior Emac Rent SRL, Ideea Zone SRL și în Arhiserv Junior SRL, iar în trecut a figurat în Security & Network Junior SRL, Coanda St.Elena II, Stemar Anm Electronics SRL, radiate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
O firmă proaspăt înființată va construi un parc fotovoltaic la Năvodari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii