Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi mandate pentru Consiliul de Administrație al CNI SA. Printre administratori se află și soția senatorului care a câștigat funcția de vicepreședinte PNL în competiția directă cu Vergil Chiţac!

ro

29 Jul, 2022 00:00 2916 Marime text
  • AGA Companiei Naționale de Investiții SA a adoptat recent o decizie de realegere a membrilor Consiliului de Administrație al societății
  • Au fost realeși cu mandat de 4 ani Victor Banța, Dragoș Condrea, Alexandru-George Soare, Anca Ileana Ginavar, Jozsef Szabo, Maria Guran, Aliz Timea Anderco și Janos Csaki Gyorgy
  • Maria Guran este soția senatorului PNL Virgil Guran și este angajată în cadrul MLPDA
  • În 2020, devenea director de cabinet la ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației de la acea vreme, Ion Ștefan, și ulterior, membru în Consiliile de administrație de la ANL și CNI.
  • În luna mai 2022, la Consiliul Național al PNL, senatorul de Dâmbovița, Virgil Guran devenea vicepreşedinte pentru apărare al partidului și cîștiga competiția în detrimentul primarului Constanței, Vergil Chiţac
 
 

Adunarea Generală a Companiei Naționale de Investiții SA a adoptat recent o decizie importantă.
 
Astfel, reprezentanții Societății Naționale de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA, Companiei Naționale Aeroporturi București, Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA, Companiei Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța și Companiei Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA în calitate de acţionari care dețin 100% capitalul social al CNI SA, cu sediul social în Bucureşti i-au reales în Consiliul de Administraţie al Companiei cu mandat de 4 ani pe Victor Banța, Dragoș Condrea, Alexandru-George Soare, Anca Ileana Ginavar, Jozsef Szabo, Maria Guran, Aliz Timea Anderco și Janos Csaki Gyorgy.
 
Victor Banța este secretar general adjunct în MLPDA și fost prefect de Gorj și este membru PNL. Banța a ajuns pe postul de la minister după ce a fost angajat ca inspector la Primăria Motru.
 
Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă în decembrie 2002 pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului.
 
George -Alexandru Soare este director adjunct al Direcției generale dezvoltare regională și infrastructură din cadrul MLPDA.
 
Anca Ileana Ginavar este director general în Direcția Generală Dezvoltare Teritorială din cadrul MLPDA.
 
Maria Guran este soția senatorului PNL, Virgil Guran și este angajată în cadrul MLPDA. În 2020 devine director de cabinet la ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației de la acea vreme, Ion Ștefan.
 
Acesta a impus-o în Consiliile de administrație de la Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) și Compania Națională de Investitii (CNI).
 
Vă reamtintim, în luna mai 2022, la Consiliul Național al PNL, senatorul de Dâmbovița, Virgil Guran devenea vicepreşedinte pentru apărare al partidului și cîștiga competiția în detrimentul primarului Constanței, Vergil Chiţac.
 
Jozsef Szabo este un fost consilier local de la Oradea, în prezent director de cabinet în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Andercó Aliz-Timea deține funcția de consilier, la cabinetul ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației.

Janos Csaki Gyorgy este membru UDMR, consilier la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3106 din data de 21.07.2022.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Anunțuri importante pentru administrațiile publice locale. CNI nu va mai finanţa niciun proiect de infrastructură

Au fost revocați doi administratori ai Companiei Naționale de Investiții

Consiliul Național. Vergil Chițac pierde alegerile din PNL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii