Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost revocați doi administratori ai Companiei Naționale de Investiții

ro

18 Feb, 2021 00:00 1856 Marime text
  • Acționarii de la Compania Națională de Investiții CNI SA au luat mai multe decizii
  • Au revocat doi administratori din Consiliul de Administrație CNI
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată recent hotărârea nr. 20 din data de 28 decembrie 2020, prin care adunarea generală a acționarilor societății Compania Națională de Investiții „CNI” SA a luat mai multe decizii.
 
Astfel, acționarii CNI – Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” SA, reprezentantă de Mihai Victor Manole, cu o cotă de participare de 25%, CN „Aeroporturi București” SA, reprezentantă de Florin Dimitrescu, cu un aport la capital de 31,25%, CN „Administrația Canalelor Navigabile” SA, reprezentantă de către Daniel Georgescu, cu un aport la capital de 12,5%, CN „Administrația Porturilor Maritime Constanța” SA, reprezentantă de Florin Goidea, cu un aport la capital de 25%, CN „Administrația Porturilor Dunării Maritime” SA Galați, reprezentată de Alexandru Gabriel Șerban, cu un aport de 6,25%” au decis modificări în consiliul de adminsitrație.
 
Astfel, au fost revocați din funcția de membri ai consiliului de administrație ai CNI SA Liviu Bostan și Vetuța Stănescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii