Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi decizii ale acţionarilor societăţii Gepeto Impex SA Credit de investiţii în cadrul Programului IMM Invest Plus pentru achiziția unui teren

ro

19 Jan, 2024 12:42 678 Marime text


Acţionarii societăţii Gepeto Impex SA, au adoptat în cadrul ședinței AGA din 15 decembrie 2023, hotărârea nr.12, publicată în Monitorul Oficial  partea a IV-a cu numărul 240 din data de 17 ianuarie 2024.

Astfel, RCV Solutions & Management SRL, deţinând un număr de 83.000 acţiuni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, Gheorghe Muhscină, titular al unui număr de 423.300 acţiuni, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 51% și Aurel-Robert Boroianu, titular al unui număr de 323.700 acţiuni, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 39% au decis în unanimitate, următoarele:

Aprobarea contractării de către societate a unui credit de investiţii de la CEC Bank - S.A., în cadrul Programului IMM Invest Plus, în valoare de 5.000.000 lei, având ca destinaţie achiziţia unui imobil - teren situat în localitatea Lumina, Strada Tulcei nr. 148 - lot 1, identificat cu nr. cadastral 107947, înscris în Cartea Funciară a localităţii Lumina cu nr. 107947 şi edificarea unor imobile construcţii pe suprafaţa acestuia, pe o perioadă de 72 de luni.

Aprobarea constituirii în favoarea Băncii creditoare - CEC Bank - S.A a următoarelor garanţii:
a. scrisoare de garantare FNGCIMM;
b. ipotecă reală imobiliară asupra - imobil teren situat în localitate Lumina, Strada Tulcei nr. 148 - lot 1, identificat cu nr. cadastral 107947, înscris în Cartea Funciară a localităţii Lumina cu nr. 107947, precum şi asupra imobilului construcţie care va fi edificat pe suprafaţa acestuia;
c. ipotecă reală mobiliară asupra conturilor curente, prezente şi viitoare în lei şi valută, deschise de societate la CEC Bank.

Împuternicirea administratorului Gheorghe Muhscină pentru a efectua toate demersurile necesare în scopul îndeplinirii prevederilor prezentei Hotărâri, de a semna contracte de credit, acte adiţionale, contracte de garanţii, precum şi orice alte documente în relaţia cu CEC Bank - S.A., incluzând, dar fără limitare, semnarea oricăror documente/formulare necesare stabilirii drepturilor de semnătură în bancă, precum şi a oricăror alte documente care pot fi cerute de legislaţia română aplicabilă.
 

Citește și:

Gepeto Impex SA și Bowel Processing SA, controlate de foștii liberali Boroianu și Muhscină, noi linii de credit în cadrul Programului IMM Invest Plus
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii