Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:25 22 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niculae Nejloveanu a obţinut aviz favorabil de la APM Maestrul bucătar îşi poate „felia“ liniştit terenul din Constanţa

ro

20 Aug, 2014 00:00 2081 Marime text
Inginerul constănţean Niculae Nejloveanu, împreună cu soţia sa, au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa o cerere pentru o evaluare de mediu pentru planuri. Potrivit deciziei nr. 9288RP din 13.08.2014, soţii Nejloveanu au solicitat aviz de mediu pentru „PUZ pentru terenul delimitat la nord de teren aflat în proprietatea municipiului Constanţa, la est teren în proprietate de stat în administrare CNAR, la sud teren proprietate privată, la vest teren proprietate privată, conform aviz de oportunitate nr. 24378/21.02.2014“, prin care solicită, de fapt, împărţirea în mai multe loturi a unei parcele de teren.

APM Constanţa a decis că proiectul depus de Nejloveanu nu necesită evaluare de mediu, urmând să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu. Motivele care au stat la baza deciziei sunt următoarele: amplasamentul nu se situează în perimetrul şi/sau în vecinătatea ariilor naturale protejate, la nivel naţional, comunitar sau internaţional, terenul este liber şi are destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, precum şi faptul că zona este racordată şi echipată cu utilităţi.
Nejloveanu este patronul restaurantului „Balada Nej”. Tot el deţine şi Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară”, care organizează cursuri de calificare pentru cei care activează în domeniul turismului, în vederea obţinerii calificărilor necesare. De asemenea, Niculae Nejloveanu mai este şi mediator autorizat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii