Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă, primul membru al cabinetului Orban II care a fost avizat pozitiv în comisii. Cine sunt cei doi miniștrii cu avize negative

ro

17 Feb, 2020 16:24 1823 Marime text
Miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiaţi luni, marţi şi miercuri în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, scrie digi24.ro. 

Ministrul Apărării Nicolae Ciucă este primul membru al Cabinetului Orban II care a fost avizat pozitiv, luni, în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. 12 aleși au votat favorabil, în timp ce PSD s-a abținut la vot. Au fost 12 voturi „pentru”, trei împotrivă și șapte abțineri. Pentru Nicolae Ciucă a votat inclusiv șeful comisiei de apărare a Camera Deputatilor, Ion Mocioalcă.

Social-democraţii s-au abţinut la vot. Ministrul Apărării Nicolae Ciucă a primit şi în urmă cu trei luni aviz favorabil de la parlamentari.

Florin Cîțu, propus ca ministru al Finanțelor, a fost avizat negativ, chiar dacă au votat 18 parlamentari „pentru” și 18 parlamentari „împotrivă”. De asemenea, comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului au avizat negativ renominalizarea lui Costel Alexe pentru funcţia de ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii