Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă, despre noul premier al Poloniei- „Experiența și angajamentul lui vor aduce prosperitate și stabilitate”

ro

13 Dec, 2023 15:19 697 Marime text
sursa foto: facebook/ Nicolae Ciucă Nicolae Ciucă a salutat desemnarea lui Donald Tusk în funcția de prim-ministru al Poloniei.

„Salutăm începutul acestei noi etape”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.


Iată mesajul postat pe pagina de socializare:

În numele Partidului Național Liberal, îl felicit pe Donald Tusk pentru desemnarea în funcția de premier al Poloniei. Salutăm începutul acestei noi etape și suntem încrezători că experiența și angajamentul noului premier vor aduce prosperitate și stabilitate în Polonia.

Prin această nominalizare, Partidul Popular European devine și mai puternic, consolidându-și angajamentul ferm pentru valorile și idealurile unei Europe unite. Ca parteneri în cadrul PPE și în virtutea bunelor relații dintre România și Polonia, avem încrederea că parteneriatul nostru se va consolida. Este crucial să lucrăm împreună pentru a susține și promova valorile comune, în beneficiul ambelor națiuni. Împreună, putem contribui la consolidarea unei Europe unite, în care valoarea parteneriatului și a dialogului sunt esențiale.- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

PoloniaDonald Tusk a primit votul de încredere al parlamentului, în timp ce Tribunalul Constituţional sabotează inversarea reformei judiciare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii