Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:40 01 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Geo Lucas Turism SRL, în care asociat este și consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța

ro

21 May, 2022 00:00 576 Marime text
  • Asociații societății Geo Lucas Turism SRL au luat mai multe decizii legate cesionarea unor părți sociale și schimbarea actului constitutiv
  • Asociat al firmei este și Luminița Beca este consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța
  • Beca a lucrat în cadrul Primăriei Constanța în calitate de consilier juridic în Compartimentul contracte, avizări și legile Proprietății
 


Asociații societății Geo Lucas Turism SRL au luat mai multe decizii legate cesionarea unor părți sociale și schimbarea actului constitutiv.

Astfel, Luminița Beca, Camelia Beca, Tudora Beca și Stera Beca au hotărât în ședința asociaților din 26.04.2022, următoarele: aprobarea cesiunii a 10 părţi sociale la valoarea nominală, în valoare de 100 de lei, pe care le deţinea Lumința Beca la Geo Lucas Turism - SRL, către Stere Beca.

Aprobarea cesiunii a 12 părţi sociale, în valoare de 120 de lei, pe care le deţinea Camelia Beca la Geo Lucas Turism SRL către Stere Beca.

Aprobarea cesiunii a 2 părţi sociale, în valoare de 20 lei, pe care le deţinea Luminița Beca aceeași societate către Tudora Beca.

Astfel, structura capitalului social al societăţii, subscris şi vărsat, este în numerar în valoare de 700 lei, şi este divizat în 70 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, şi este împărţit astfel: Stere Beca, deţine un număr de 32 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, însumând 320 de lei; Tudora Beca deţine un număr de 32 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, însumând 320 de lei; Camelia Beca deţine un număr de 3 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, însumând 30 lei iar Luminița Beca deţine un număr de 3 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, însumând 30 lei.

Participarea la beneficii şi pierderi este următoarea:
Beca Stere - 45,71%Beca Tudora - 45,71%;Beca Luminiţa - 4,29%; Beca Camelia - 4,29%.
Asociații au mai aprobat modificarea actului constitutiv după cum urmează: se modifică art. 8.4. din Actul constitutiv, care va avea următorul conţinut: „În caz de deces al unui asociat, părţile sociale se transmit prin moştenire legală sau testamentară, potrivit legii, societatea continuând cu moştenitorii”; se modifică art. 12.1 din actul constitutiv care va avea următorul conţinut: „Hotărârile privind modificarea actului constitutiv, organizarea şi funcţionarea societăţii vor fi luate în Adunarea generală, cu majoritatea absolută a voturilor”.


Totodată a fost abrogat art. 12.2 din Actul constitutiv.

Modificările operate în societatea Geo Lucas Turism SRL au fost publicate în Monitorul Oficial nr.2078 din data de 17.05.2022.

Luminița Beca este consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța. Aceasta avea funcția de consilier juridic în cadrul Direcției generale de administrație publică al Consiliului Județean Constanța.

Beca a lucrat în cadrul Primăriei Constanța în calitate de consilier juridic în Compartimentul contracte, avizări și legile Proprietății și a făcut parte din Comisia formată din dispoziția primarul Vergil Chițac, la începutul acestui an,  care a renegociat chiria spațiului folosit de Primărie, cu destinația de sediu administrativ, în City Park Mall.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

A lucrat în Primăria Constanța. Chițac i-a restructurat postul. Luminița Beca a fost desemnată consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța(DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii