Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misterul din parcul de la Gară (galerie foto)

ro

18 Oct, 2010 02:41 2871 Marime text
parc_gara_teren_gard_parcelat_06.jpgÎn parcul de lângă Gară a răsărit, în urmă cu câteva săptămâni, o împrejmuire.

Un gard care înconjoară un perimetru de iarbă, fără nicioinscripţie, fără o pancartă pecare să fie scrisă destinaţia... curţii. Şi, cine altcineva să nelămurească decât Gheorghe Coman, şeful direcţiei de Spaţii verzi dincadrul Primăriei Constanţa. Contactat în urmă cu câtevasăptămâni, Coman s-a scuzat spunând că este în concediu şi a promis că,atunci când se va întoarce la muncă, va vedea care este treaba cugardul din parc. Angajatul Primăriei spunea atunci că nu are idee de ces-a împrejmuit acea zonă şi că pânăla plecarea sa în concediu nimeni nu îi spusese nimic despre acel gard.Săptămânile au trecut, Coman s-a întors la serviciu, dar misterul dinparcul de la Gară nu a putut fi descifrat. „De o săptămânăfacem bugetul. Nu am avut timp să mă interesez. Sunaţi-mă mâine (n.r.astăzi) după prânz să vedem ce este acolo", a declarat, ieri, GheorgheComan de la Spaţii verzi. Dar, ne întrebăm, cum poate trona un ditamaigardul, în mijloculunui parc mare al oraşului, fără ca nimeni să ştie ceva de prezenţa saacolo? Ori se pregăteşte pornirea lucrărilor la vreo construcţie înparcul de la Gară?!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sdg 05 Nov, 2010 14:06 din cate am vazut este spatiu facut pentru caini, sa intre oamenii cu cainii si sa le dea drumu din lesa
  • Un Motan 19 Oct, 2010 12:11 Pai, daca n-au timp si nici nu ii intereseaza pe cei de la Primarie, sa ne ducem repede sa punem si noi niste garduri. Asa pleasca, mai rar!
  • ion 18 Oct, 2010 14:33 pai ce sa ne mai miram , in curand o sa vanda shi trotuarul ..mai are timp .de la pescarie spre delfinariu a mancat tot parcul ...la delfinariu donul, nu mai permite trecera decat contra cost ..pe soveja de la delfinariu spre mall n-a mai ramas mare lucru din parc shi acum sa vedem lapushneanu , acolo-i surpriza mare ..sa vedem cand incep constructziile :) ne impresioneaza pana la lacrimi protestul mai marelui acestui orash :)))
  • badea cirtan 18 Oct, 2010 08:29 va mirati de geaba veniti si va mirati si de ce construieste pe spatiu verde dintre LP3 si LP4 pe bdl Lapusneanu mai precis dupa intratea in city moll pe dreapta ca sa nu va pierdeti prin oras (opriti lacusta zis mazare sa manince spatiu verde)