Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Economiei, despre decizia privind revocarea lui Sevil Shhaideh din conducerea OMV Petrom

ro

11 Jan, 2020 15:24 2725 Marime text
Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, Virgil Popescu, vine cu precizări şi spune că a solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor în vederea revocării lui Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere argumentând că "acţionariatul român al OMV Petrom nu trebuie să-şi permită să menţină în asemenea poziţii de decizie persoane cu abordări discutabile".

 „Am solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în vederea revocării doamnei Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.

OMV Petrom este un jucător important pe piața de energie românească și europeană, iar statul român, care deține aproape 21% din capitalul social al acestei companii, trebuie să ia decizii care să nu afecteze capitalul de imagine și performanțele economice ale companiei.
Unul dintre obiectivele mandatului meu este acela de a susține în funcții importante ale instituțiilor din subordinea mea oameni pregătiți și asupra cărora nu există semne de întrebare cu privire la profesionalismul și integritatea lor.

Acționariatul român al OMV Petrom nu trebuie să-și permită să mențină în asemenea poziții de decizie persoane cu abordări discutabile și care au făcut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei românești. “



Sursa foto-captura: Facebook/ Virgil Popescu 

Citește și:

Eliberată din funcţie de Orban, Sevil Shhaideh s-ar putea întoarce chiar şi în Consiliul Judeţean Constanţa, unde are postul suspendat!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii