Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, la deschiderea BSDA 2022

ro

17 May, 2022 15:57 1330 Marime text
Ministrul Apărării Vasile Dîncu. Foto: Facebook/Vasile DîncuMinistrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va participa miercuri, 18 mai, de la ora 10.00, la deschiderea celei de-a opta ediții a „Expoziţiei internaţionale dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private - BSDA 2022”.

Potrivit MApN, BSDA 2022, care se va desfăşura, în perioada 18-20 mai, la Complexul expozițional ROMAERO S.A. din București, are drept scop identificarea oportunităţilor şi găsirea soluţiilor de cooperare atât în producţie cât şi în domeniul afacerilor, contribuind la promovarea, pe plan internaţional, a industriei de apărare din România.

Evenimentul expozițional va facilita, totodată, o mai mare deschidere a agenților economici de stat și privați care activează în sectorul industriei de apărare din România către piaţa internaţională, prin potenţiale cooperări cu firme de prestigiu şi producători consacraţi în domeniu, pentru realizarea compatibilităţii şi interoperabilităţii tehnicii şi echipamentelor din dotare cu cea a forţelor NATO şi UE.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii