Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milena enigmaticul din echipă Numerologia despre aniversarea lui Sorin Strutinsky

ro

28 Oct, 2010 00:00 5381 Marime text
strutinsky.jpgSorin-Gabriel Strutinsky s-a născut în urmă cu 43 de ani în Botoşani.

A venit la Constanţa pentru a urma cursurile Institutului de Marină. Aşa i-a cunoscut pe cei care aveau să-i devină parteneri de afaceri şi prieteni: Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre. Chiar dacă de-a lungul timpului cei trei nu au împărtăşit pasiunile într-ale politicii, au avut multe alte puncte comune: afacerile, sportul, imobiliarele, ş.a.m.d. Deţine părţi sociale şi administrează mai toate firmele în care apar numele primarului Constanţa şi ale preşedintelui CJC. Ba chiar, Strutinsky se află la cârma televiziunii Neptun şi a ziarului Telegraf, business-urile de suflet ale lui Mazăre care, împreună cu prietenii săi şi actualii colaboratori, într-ale afacerilor sau politicii, a pus bazele ziarului Contrast şi, mai târziu ale Telegrafului. În ceea ce priveşte sportul, dacă Mazăre preferă sporturile extreme, iar Nicuşor handbalul, Strutinsky este preşedintele Clubului Volei Municipal şi a deţinut funcţia de vicepreşedinte al federaţiei Române de Volei. Este căsătorit cu Adriana, împreună cu care are o fiică, Delia. În continuare puteţi citi ce spune numerologul Milena despre profilul din cifre al lui Sorin Strutinsky.

Un enigmatic rătăcit intr-o echipă

CIFRA DESTINULUI 7 din 3 şi 4
Individualist, animator şi constructor, toate adunate într-un singur om, punând, când pe rând, când toate la un loc pe el stăpânire. În primul rând şi orice ar mai putea să fie, cel mai bine ştie a fi un individualist, intuitiv, aprig perfecţionist dar şi iute în gândire. Misterios, îi place să lase în urmă-i să nu îl poţi cunoaşte decât un pic. Perdele lungi de fum formând zeci de hlamide le-mbracă şi le pune în şifonier, rând pe rând. Se joacă de-a secretul şi dacă nu-i secret.
Mai rar şi atunci doar dacă meriţi cu adevărat. pe nimeni nu ascultă mai mult decât pe el şi când se-nclină totuşi, în faţa nu-ştiu- cui, e fiindcă el, în barbă şi-a jurat să asculte doar de ascuţitu-i simţ care nicicând nu la-nşelat. Învaţă din propria-i greşeală. De te-ai zburlit la el ai două variante: ori zbori singurel ori te cam zboară el de fulgi-ţi merg departe. Este îngrozitor de singur deşi în el sunt trei de-odată: individualistul 7 în care stau pitiţi şi ies niţel veselul şi curajosul 3 şi pragmaticul constructor 4. E greu uneori să-i accepte pe toţi trei de-odată. Şi, cum nu poate vorbi doar cu un singur frate, grăieşte clar, cu ei. Adesea el abisuri construieşte, coboară, cercetează. Ceva găseşte? Oricum caută cu nesaţ. O şti el ceva de scormoneşte. Poate piatra aia care, construieşte, sau gândeşte ori ajută, auzit-am parcă, la ceva. Oricum de pietre, şlefuite ori ba sigur are nevoie căci prin destin un constructor se numeşte.

Nicicând nu va dărâma ce-a început.

Va ridica palate, castele, iluzii, fortăreţe pe un teren solid, între el şi alţii, între el şi lume, dincolo de ea. dacă se porneşte şi e binedispus se poate transforma în gazdă excelentă. Va fi sufletul petrecerilor, va lumina încăperi şi oameni, va fi amfitrionul ideal inventiv, cuceritor, plin de umor, sarcastic- uneori. Gelos până la limitele suportabilului şi dincolo de ele, nerăbdător şi de ai norocul, plin de toate. Pentru a nu speria pe nimeni, spunem, frumos, că are unele momente în care poate fi nervos, adică mult mai nervos decât alţii. Nu-l zoriţi şi nu încercaţi să-i impuneţi lucrul în echipă. Deşi nu va recunoaşte, îi e greu. Cel mai bine răzbeşte singur, cu cineva în preajma sa. Nu va spune nicicând ce gândeşte. Secretul vostru la el este în siguranţă.

Secretele sale nici el nu le mai ştie, e ermetic

Vei simţi uneori că poate iubi. Oricum, orice simte este intens, puternic, permanent. Poate, are capacitatea de a tămădui, de a ajuta, de a vindeca suflete, trupuri. Rebel doar în sufletul lui, este atras de credinţe ciudate, străvechi. E norocos şi joacă tare şi câştigă. Oricât de bine s-ar simţi în societate se simte că e altfel, altă plămadă, mai izolat, mai singur pierzându-se printre cei mulţi. Cifra zilei de naştere ne dezvăluie că, lider fiind egoismul este parte din el. Este un amestec de hotărâre, curaj, originalitate, tiranie şi discernământ. Scopul în viaţă a lui Strutinsky este prietenia, diplomaţia, parteneriatul. Suficient de dificil, el care lucrează cel mai bine în echipă, singur.

Comportamentul lui Strutinsky, (cu o vibraţie 8) este al unui ambiţios luptător

Aici nu e de joacă. Este viaţă este Sorin Strutinsky cel adevărat. inteligent, ia legătura cu cei din jurul lui cu uşurinţă, stabileşte contacte utile, necesar, rapid funcţie de obiectivul stabilit. Comportamentul îi este eficient, totul doar cu realizări concrete. Te poate ajuta o dată de apelezi la el. Nu exagera, doar îl vei enerva. Lăcomia l-ar putea prinde în mrejele ei iar patima puterii ar putea deveni boală grea.
Ce poate face în viaţă cel mai bine? Aflăm din cifra energetică a cărei vibraţie e 6. Să-şi asume responsabilităţi, să se implice, să fie serios. Să adune, să găsească şi să folosească armonia. Poate fi un excelent profesor, un protector adevărat. caracteristica ascunsă, adică mentalitatea are o vibraţie 4. îşi va fixa obiective realiste care vor fi metodic abordate. Nu se implică sentimental când are ceva de îndeplinit. Ce luptă dură duce cu sine, doar el o poate înţelege! Ba poate că nici el. Trăieşte fiecare clipă separată şi simte ce are de făcut. În primul rând iubesc, apoi îmi ascut simţurile şi nu mai simt. Nu mai sunt decât un trup încordat şi atent la ce am de făcut. Noi ne mirăm cum de poate. el poate... şi atât. Şi se simte şi trăieşte din plin şi îngheţ şi caniculă în acelaşi moment. Cunoaşte gustul multor senzaţii despre care unii nici n-au auzit că există.
Între 42 şi 43 ani o vibraţie 9 i-a întristat sufletul şi i-a umbrit fruntea. Parcă nu am mai dorit motive pentru a duce cu el mai departe povara uneori relaţii nefolositoare. Perioadă încărcată, dramatică, grea. Suferinţa l-a purtat pe aripa sa, l-a curăţat, l-a învăţat că se poate trăi şi aşa. Între 43- 44 ani o vibraţie 3 va readuce soarele mai strălucitor ca niciodată. Se va simţi mai fericit. Va fi mai activ dar şi mai încordat, va călători mai mult, va risca şi mai abitir, se va avânta, va câştiga, se va enerva cu spor, va simţi că trăieşte aşa cum doar el ştie că s-ar putea vreodată.
Anul 2010- a marcat parcă nevoia de libertate şi a dat startul unei schimbări. Octombrie aduce implicarea, dar şi griji legate de anumite evenimente importante. Noiembrie, cu vibraţie 7- mister, secrete, taine, singurătate, ermetizare, şoapte. În decembrie porneşte la luptă, va fi cuprins de ambiţie şi parcă va dori mereu mai mult. Şansa de a câştiga dacă va munci.

Anul 2011, cu a sa vibraţie 6 o voi povesti altădată. (Milena FARCAŞ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii