Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesta Marmură şi Travertin SRL şi Solid House SRL, premiate de CCINA Constanţa

ro

31 Oct, 2015 00:00 4585 Marime text


Topul Firmelor pentru anul 2014 a fost un eveniment de marcă mai ales pentru oamenii de afaceri constănţeni. Joi seara, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a premiat agenţii economici cu performanţe deosebite în anul financiar 2014.
 
Printre cei premiaţi se numără şi SC Solid House SRL, care a obţinut locul I la categoria Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare, subcategoria întreprinderi mici. În anul 2014, societatea Solid House SRL, cu 23 de salariaţi, a înregistrat o cifra de afaceri netă de 26.866.702 lei şi un profit net de 7.927.117 lei. Solid House SRL se ocupă cu „lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti“, fiind cunoscută că dezvoltator imobiliar, care a ridicat mai multe blocuri de locuinţe în Constanţa şi în staţiunea Mamaia.
 
Mesta Marmură şi Travertin SRL a ocupat locul II la categoria Activităţi de intermediere în comerţul cu ridicata, subcategoria Întreprinderi mijlocii. Cu 57 de salariaţi, Mesta Marmură şi Travertin a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri netă de 12.320.490 lei şi un profit net de 13.317 lei. Mesta Marmură şi Travertin SRL a luat fiinţă în anul 2009 şi se ocupă de „Intermedieri în comerţul cu produse diverse“. Mesta Marmura şi Travertin, cu o tehnologie de ultimă oră, utilizează doar materie brută de prima calitate, creând noi produse cu designuri elitiste pe piaţa pietrei naturale. Societatea livrează, la comandă, oriunde în România, orice tip de piatră naturală, trepte, glafuri, blaturi, lavoare, căzi, fântâni, statui, coloane, iar satisfacţia clienţilor este primordială pentru societate.
 
„În ceea priveşte societatea Mesta Marmură şi Travertin SRL, avem câte o fabrică şi câte un showroom la Constanţa şi Ploieşti, plus un showroom în Otopeni. De asemenea, prin SC Solid House SRL continuăm proiectele imobiliare în staţiunea Mamaia. În prezent, construim un bloc în Kilometrul 4-5 şi în zona Salvare din Constanţa“, a declarat reprezentantul celor două societăţi, Gur Bilal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii