Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:17 07 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul ministrului Nelu Tătaru de Ziua Mondială a Sănătății „Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă, dar am convigerea că împreună vom trece și peste această provocare“

ro

07 Apr, 2020 11:04 929 Marime text
Ministru Sănătății, Nelu Tătaru a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

Iată conținutul integral al mesajului:

Astăzi este 7 Aprilie- Ziua Mondială a Sănătății.

Transmit un gând de apreciere și încredere colegilor mei de breaslă, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale, precum şi pentru celelalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare, serviciile de ambulanță, direcțiile de sănătate publică, Ministerul Sănătății şi care fac posibilă funcţionarea acestora în aceste zile în care cu toții suntem greu încercați.

Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă, dar am convigerea că împreună vom trece și peste această provocare. Personalul din sistem a știut să se mobilizeze și să își adune forțele atunci când a fost nevoie. Știm să ne ne onorăm meseria!

Anul acesta salutăm activitatea asistenților medicali și moașelor și vreau să subliniez rolul vital pe care aceștia îl joacă în menținerea sănătății cetățenilor noștri, în special în acest timp.

Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume. Considerăm că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii.

Facem eforturi constante pentru a atinge aceste deziderate, umăr la umăr- autorități și societate.

La mulți ani!

România are nevoie de noi!

Fiecare viață salvată contează!

 Sursa foto: Facebook/ Guvernul României

Ti-a placut articolul?

Comentarii