Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre se întoarce pe podium?! Fetele lui Mirea, de la vot la festival

ro

31 Jul, 2012 01:00 2511 Marime text
Fashion TV Summer Festival va fi organizat şi anul acesta în staţiunea Mamaia, ca o colaborare între Fashion Tv şi primăria municipiului Constanţa.

Timp de trei week-end-uri, 3-5 august, 10-11 august şi 17-18 august, staţiunea Mamaia va deveni „capitala" modei. Evenimentele vor avea loc începând cu ora 20.30 în piaţeta Cazinoului din Mamaia. În primul rând se va organiza Romanian Fashion Weekend, eveniment dedicat modei româneşti, la care vor participa designeri autohtoni cum ar fi Clara Rotescu, Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Ersa sau Marcela Cuzic.

Evenimentul va găzdui şi unul dintre cele mai importante concursuri de Miss din România: Miss Litoral 2012. Cele mai frumoase fete din ţară, alese de către echipa Fashion TV în urma turneului Caravana Fashion TV şi de pe www.fpeople.ro, precum şi în urma casting-urilor organizate pe litoral în această perioadă vor defila în show-urile festivalului şi se vor lupta pentru titlul Miss Litoral 2012. De altfel, întreaga ţară a putut vedea fetele Fashion TV în ziua referendumului, atunci când primarul Radu Mazăre le-a dus la vot, la una dintre secţiile din staţiunea Mamaia. Cel de-al doilea week-end va fi dedicat evenimentului Baby Fashion Day, ce va include şi Mini Miss şi Mister Litoral, iar pe 11 august va avea loc Fashion TV Summer Awards.

Ce vine după toreador?

International Fashion Weekend se va desfăşura între 17 şi 18 august şi va fi dedicat modei internaţionale. Tot în cadrul evenimentului, se va desfăşura şi concursul internaţional de miss, Fashion TV Romania Most Liked Model Awards. Concurentele vor putea sa primească voturi online din întreaga lume printr-un sistem de voting creat special în acest scop de către Fashion TV. Concursul oferă premii în valoare de 100.000 de euro în şedinţe foto, şedinţe video şi călătorii în întreaga lume.

Anul trecut, în cadrul Fashion TV Summer Festival, primarul Radu Mazăre a defilat, pentru Cătălin Botezatu, în haine de toreador. Anul acesta, cu mai multă experienţă într-ale modei, cine ştie cu ce ne va mai surprinde edilul?!

Tot în 2011, Mazăre îi mulţumea pentru eveniment lui „Nelu Mirea de la Fashion TV". Aşa cum ZIUA de Constanţa v-a prezentat, Mirea era implicat în FTV Ro, societatea care a câştigat de la Primăria Constanţa contractul de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului Fashion TV Summer Festival 2011. Mirea este menţionat ca martor în dosarul lui Relu Costan şi Ion Tămârjan. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa, „martorul Mirea Ion, preşedinte al SC FASHION TV ROMANIA, îi cunoaşte pe ambii inculpaţi (n.r. - Costan şi Tămârjan) cu care a şi colaborat în trecut. Inculpaţii s-au cunoscut de altfel la evenimentele organizate de grupul său de firme, au colaborat o perioadă, ba chiar s-au folosit fără acordul lor de brandul FASHION TV pentru a-şi promova propriile evenimente, motiv pentru care s-a certat cu inculpatul Costan Relu Cornel la sfârşitul anului 2006. De fapt, cei doi inculpaţi s-au certat şi împăcat de mai multe ori în decursul anilor 2007-2008. Postul Fashion TV difuzează clipuri publicitare pentru clubul Babylon, în baza unui contract încheiat în Austria de societatea mamă. Martora Popescu Alexandra Lavinia a început colaborarea cu agenţia Diva Models la vârsta de 16 ani (în anul 2004), odată cu Tudorache Camelia, colaborare ce a durat până în anul 2008. A întreţinut atunci, o singură dată, acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel. În acelaşi an a fost constrânsă prin lovire, să întreţină un act sexual cu Sorin Mărcuş, un bărbat pe care-l cunoscuse la un after party la Bucharest Fashion Week. Inculpatul Costan Relu Cornel îi spusese că nu mai avea asigurată cazarea în hotel şi trebuia să meargă cu Sorin Mărcuş acasă la acesta, unde să înnopteze. În zilele următoare a fost convinsă de Mirea Ion să nu reclame violul. A acceptat atunci să mai stea două săptămâni în Bucureşti, timp în care Sorin Mărcuş i-a cumpărat îmbrăcăminte şi o pereche de ochelari meniţi să acopere vânătaia de la unul din ochi produsă de una din loviturile pe care i-o aplicase".

„Vicele Gabi"

Rechizitoriul în Cazul Costan şi Tămârjan mai spune că „martora Pîslaru Camelia l-a cunoscut pe inculpatul Tămârjan Ion Valeriu, cu totul întâmplător, prin anii 2002-2003, când era elevă în clasa a VIII-a. A participat la câteva prezentări de modă, mai mult pe plan local, la evenimente de hostess, sampling, dar şi la câteva concursuri de frumuseţe. L-a cunoscut pe inculpatul Costan Relu Cornel în vara anului 2005 când s-a calificat în finala Miss Litoral. Ambii inculpaţi au colaborat cu ANAM - agenţia lui Mirea de la Fashion TV - şi aşa s-au cunoscut. (...) Martora Stoian Alexandra a început colaborarea cu agenţia Diva Models, pe când era elevă în clasa a IX-a, după ce câştigase titlul de Miss Boboc. A privit modelingul mai degrabă ca un hobby. Pe lângă prezentări de modă, apariţii în emisiuni tv, hostess, a participat şi la câteva concursuri de frumuseţe. A câştigat titlurile de Miss Constanţa şi Miss Litoral în anul 2007, când a participat însă ca model al agenţiei ANAM a lui Nelu Mirea de la Fashion TV. (...) Putem afirma că victima Cocârlă Angela Cristina a fost recrutată de inculpatul Costan Relu Cornel în scopul exploatării sexuale pe când era încă minoră, atâta timp cât a declarat că s-a înscris în agenţia Diva Models cu o zi înainte de a împlini vârsta de 18 ani (deci la data de 22.07.2008). (...) Din toamna anului 2008 până în primăvara anului 2009 (când nu a mai răspuns chemărilor inculpatului) a întreţinut prin mijlocirea acestuia acte sexuale cu diferiţi bărbaţi: martorul Dobronăuţeanu Emanuel Corneliu - patronul de la Murfatlar, Gabi - viceprimarul municipiului Constanţa şi «Fulger» (mai degrabă «Taifun»), un turc pe care l-a cunoscut în Istanbul. Nu a primit suma de 1000 euro despre care inculpatul îi spusese că îi era promisă de acel turc pentru întreţinerea actelor sexuale. A bănuit atunci că banii au fost însuşiţi de inculpat, una din cauzele pentru care a hotărât să pună capăt colaborării lor".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii