Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, la seara greceasca de la Rex

ro

29 May, 2010 04:48 2924 Marime text
hotel_rex_abdur_rahim_chan_2.jpgPrimarul Radu Mazăre împreună cu fratele său, Mihai, au onorat aseară invitaţia conducerii hotelului Rex din Mamaia la seara grecească organizată. Edilul constănţean este cunoscut ca un mare amator al muzicii greceşti.

Chiar dacă trebuia să fie prezent şi ambasadorul Greciei, Georgios Poukamissas, acesta a contramandat invitaţia în ultima clipă din cauza unei vizite pe care a trebuit să o facă în Atena. Cei peste 60 de invitaţi prezenţi la cea de-a doua seară tematică organizată la iniţiativa noii conduceri a hotelului, în frunte cu Abdur Rahim Khan, au avut parte de o distracţie pe cinste cu atât mai mult cu cât Ionuţ Galani şi Mircea Cazan au fost cei care i-au ţinut în picioare cu mult peste miezul nopţii. Acestora li s-au alăturat şi un ansamblu format din şapte tineri care au făcut un adevărat spectacol prin dansul lor grecesc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • seara greceasca???? 31 May, 2010 10:01 care seara greceasca????? erau trei mese ocupate, galani a cantat 3 melodii dupa care si-a strans bagajele, si in continuare au cantat trei lautari...care numai muzica greceasca nu cantau; noroc ca s-a imbatat un grec si le-a luat microfonul si a cantat el........mancare ...asa si asa....dar atmosfera era depaaaaaaaaaaaarte de .......seara greceasca