Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare in vacanta, Constantinescu de straja partidului

ro

26 Jan, 2010 03:20 2282 Marime text
Palatul Parlamentului a găzduit, astăzi, şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. radu_mazare_vacanta.jpg

Teze precum programul politic al partidului, modificări statutare propuse din teritoriu sau poziţionarea PSD pe scena politică autohtonă ar fi trebuit să fie principalele subiecte dezbătute de membrii CExN. Totuşi, ceea ce interesa în mod deosebit participanţii viza data la care va avea loc Congresul PSD. Din cele două variante avansate - un congres rapid la sfârşitul lunii februarie sau începutul lui martie sau un congres ordinar undeva spre finalul anului - s-a optat pentru prima.

Însă, în timp ce preşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Radu Mazăre, îşi vede liniştit de concediu, prim-vicepreşedintele filialei, Nicuşor Constantinescu, a rezistat cu stoicism şedinţei de partid care a durat mai bine de trei ore. Nici gerul de afară nu l-a putut ţine departe pe Constantinescu de locul în care urma să se contureze echipele cu ambiţii de a ajunge la conducerea PSD.

În funcţie de data la care va avea loc Consiliul Naţional al PSD şi Congresul Extraordinar, conducerea PSD Constanţa va trebui să programeze Conferinţa Judeţeană pentru a desemna delegaţii ce vor participa la alegerea viitoarei structuri de conducere a partidului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Karl Marx,Friedrich Engels(extras din Manifestul PSD) 26 Jan, 2010 13:31 "O stafie umbla prin Romania-este stafia pesedeului. Toate puterile batranei Europe s-au unit intr-un sfant atac energetic impotriva acestei stafii:Papa Basescu,Tarul Mazare,Metternich,Guizot,radicali liberi,DNA,procurori si judecatori...In acest scop s-au intrunit,la o betie in Poiana Brasov,pesedisti de diferie nationalitati si au redactat urmatorul Manifest..."
  • liana 26 Jan, 2010 11:14 ...asta ar putea sa ramana pe veci in vacanta, sa nu-i mai vedem mutra...
  • Sculati, voi, oropsiti ai vietii ! Voi, osanditi la foame, sus! 26 Jan, 2010 10:40 Domnul din imagine este de la social-democrati? Mda... Si masina e tot social-democrata? Mda...