Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Dan Sîiulescu este noul director general al Romsilva

ro

16 Jan, 2024 15:18 952 Marime text

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Padurilor – Romsilva, întrunit luni, 15 ianuarie, l-a desemnat pe Marius Dan Sîiulescu pentru un mandat provizoriu de patru luni, începând de marți, 16 ianuarie.

Desemnarea noului director general a avut loc după ce mandatul de director general exercitat de către Daniel Nicolaescu a expirat.


Date despre Marius Dan Sîiulescu

Marius Dan Sîiulescu, 47 de ani, a absolvit, în anul 2000, Facultatea de Silvicultură și Exploatari Forestiere din cadrul Universității ”Transilvania” din Brasov, precum și cursurile Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune a Universității ”Spiru Haret” din București, în anul 2008, transmite un comunicat din partea Romsilva. 

Și-a început cariera in silvicultura ca sef de district la Ocolul Silvic Balcesti, ocupand ulterior functii de executie la Ocolul Silvic Romani, avand ca responsabilități regenerarea pădurilor, investiții, securitate și sănătatea în muncă, dar și de conducere, la Ocolul Silvic Babeni.

De asemenea, și-a desfășurat activitatea și în cadrul aparatului Direcției Silvice Valcea, iar din luna aprilie a anului 2023 a preluat funcția de director al Direcției Silvice Valcea.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare paduri proprietatea publica a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigura servicii silvice pentru circa un milion hectare de paduri aflate in alte forme de proprietate. Toate pădurile proprietatea publică a statului dețin certificarea managementului forestier în standard internațional. 

De asemenea, Regia Nationala a Padurilor – Romsilva administrează 22 de parcuri naționale și naturale, precum și 12 herghelii de stat. 


Citește și:

Despăgubiri de peste 47 de milioane de euroAsociația Composesorală Borșa a făcut la Constanța cerere de ajutor public judiciar, în procesul cu Romsilva
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii