Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu, vizita la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, unde se află un tânăr pompier rănit la Crevedia

ro

01 Sep, 2023 11:11 891 Marime text
Sursă: Facebook/Marcel Ciolacu
  • Premierul României a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles.

Marcel Ciolacu a ajuns în Bruxelles. Astăzi, 1 septembrie 2023, premierul României a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, unde este internat un tânăr pompier român rănit în dezastrul de la Crevedia. Prim-ministrul a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj:

„M-am bucurat să văd că starea de sănătate a unuia dintre pompierii noștri, un tânăr de 22 de ani, evoluează bine. A fost detubat și urmează să iasă de la secția ATI. Am vorbit cu el și l-am încurajat să treacă cu bine peste această tragedie.

Așteptăm vești bune și despre starea de sănătate a celui de-al doilea pompier român îngrijit la Spitalul Militar din Bruxelles. Am vorbit cu soția lui și am asigurat-o de tot sprijinul nostru. Le doresc sănătate multă pompierilor noștri răniți și îi așteptăm cu bine acasă!

Sunt profund recunoscător medicilor și întregii echipe medicale a Spitalului Militar Regina Astrid din Bruxelles! I-am felicitat pentru răspunsul rapid oferit României, pentru înaltul profesionalism, umanitatea și pasiunea pentru îngrijirea pacienților. România apreciază enorm acest sprijin și este recunoscătoare pentru modul exemplar în care sunt tratați pacienții români.“, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu de pe Facebook. 


Citește și:

Marcel Ciolacu, vizită la Bruxelles - „România are a doua cea mai mare creștere economică între statele membre ale Uniunii Europene“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii