Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu Pachetul de măsuri privind preţurile la energia electrică şi gaze naturale, finalizat (VIDEO)

ro

17 Jan, 2022 10:52 1466 Marime text



Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni dimineață, 17 ianuarie, că social-democrații au stabilit deja măsurile în domeniul energiei și urmează să le discute în ședința de coaliție care va avea loc la Parlament, la ora 17.00.

„Nu este admis să liberalizezi prețul energiei în plină pandemie”, a transmis Ciolacu.

 

„Am finalizat tot pachetul de măsuri, astfel încât să stopăm această escaladare a prețurilor la energie, să ieftinim facturile pentru populație și către economie și să încercăm să compensăm de la bugetul statului atât cât își permite bugetul. Avem aceste măsuri finalizate, le discutăm cu membrii Guvernului din partea PSD, cu Biroul Permanent, și la ora 17.00 în coaliție”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 





Ciolacu a mai menționat că duminică, 16 ianuarie, a purtat discuții cu premierul Nicolae Ciucă și cu președintele PNL, Florin Cîțu, referitor la măsurile pentru a stopa creșterea prețului la energie. Despre măsura propusă de PSD, aceea de reducere a TVA-ului la energie de la 19% la 5%,



Ciolacu a afirmat că măsura poate fi suportată din buget.
 



Întrebat dacă ministrul PNL al energiei, Virgil Popescu, trebuie demis, Marcel Ciolacu a răspuns că „această decizie se ia în cadrul coaliției, împreună cu primul ministru”.


 
Sursa foto-video: Facebook/ Marcel Ciolacu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii