Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu. „Protestele au fost organizate în urma unor minciuni” (VIDEO)

ro

23 Dec, 2021 13:09 1550 Marime text


Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, 23 decembrie, că „niciodată" nu s-a vorbit de obligativitatea vaccinării, iar protestele pe această temă au fost organizate în urma „unor minciuni".

El a fost întrebat dacă şi-a schimbat poziţia din cauza protestelor.

„Nu, categoric nu. Până acum, în România, protestele au fost făcute în urma unor minciuni şi aş dori să fac şi un apel la presă să-i oprească pe aceşti mincinoşi, pentru că niciodată nimeni nu a venit cu un proiect de lege care să oblige vaccinarea", a afirmat Marcel Ciolacu, la Palatul Parlamentului.


Liderul PSD a susţinut că propunerea ministrului Alexandru Rafila privind introducerea certificatului verde COVID în funcţie de incidenţa cazurilor pozitive cu COVID-19.
 

„Cred că propunerea domnului Rafila să se facă în funcţie de incidenţă, de cazuri şi de câtă presiune este pe sistemul ATI este cea mai bună abordare. (...)

Nu cred că scoţând anumite categorii, pentru unii într-un fel şi pentru alţii în alt fel. (...) E o regulă de bun simţ, care trebuie să recunoaştem că nu este o regulă constituţională", a explicat Marcel Ciolacu.





Sursă foto și video: Facebook.com/ Marcel Ciolacu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii