Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu- „Mâine, în şedinţa de Guvern, voi adopta o nouă Ordonanţă de urgenţă în ceea ce priveşte cheltuielile bugetare“ (VIDEO)

ro

26 Oct, 2023 17:10 1105 Marime text
foto: Facebook/ Marcel Ciolacu Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, 26 octombrie,  la Bruxelles, că în şedinţa de guvern de vineri va adopta o nouă Ordonanţă de urgenţă în ceea ce priveşte cheltuielile bugetare, atât la nivel central cât şi la nivel local.

Despre cererea de plată numărul 3 din PNRR, şeful Executivului a arătat că va fi depusă până la începutul lunii noiembrie.

”Mâine, eu, în şedinţă de guvern voi adopta o nouă Ordonanţă de urgenţă în ceea ce priveşte cheltuielile bugetare, atât la nivel central cât şi la nivel local. Prioritatea noastră rămâne foarte clar să nu existe, şi în acest moment, dacă vom lua aceste măsuri, nu există niciun risc în ceea ce priveşte blocarea fondurilor europene”, a anunţat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că aceasta este ”cea mai mare miză pe care a avut-o de la începutul mandatului şi pe care o are în continuare”.


Declarațiile integrale ale premierului, le puteți urmări, aici 



Citește și:

Marcel Ciolacu- „Protejăm veniturile și puterea de cumpărare ale angajaților din construcții, din sectorul agricol și din industria alimentară”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii