Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu, întâlnire cu Denys Shymal „Vom fi alături de Ucraina până la victorie, dar și mai departe“

ro

24 Aug, 2023 10:01 773 Marime text
Sursă foto: Facebook.com/guv.ro
  • Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat astăzi, pe 24 august 2023, că România va fi alături de poporul ucrainean „până la victorie și restaurarea integrității teritoriale, dar și mai departe, în procesul de reconstrucție a țării“.
  • Întâlnirea cu Denys Shymal a fost posibilă cu prilejul Zilei Independenței Ucrainei.
 
Premierul Marcel Ciolacu a participat la o întâlnire cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shymal, astăzi, pe 24 august 2023.
 

„Pentru al doilea an consecutiv, Ucraina celebrează Ziua Independenței luptând pentru libertate și pentru dreptul legitim de a-și alege singură destinul.  De un an și jumătate, poporul ucrainean rezistă cu mult curaj agresiunii ruse, susținut de puternica solidaritatea a comunității internaționale, iar România a avut și continuă să aibă o contribuție extrem de importantă“, precizează ministrul.

 

„La întâlnirea recentă avută cu omologul meu, Denys Shmyhal, precum și la reuniunea șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, la care a participat președintele Volodimir Zelenski, am reconfirmat sprijinul ferm al României pentru Ucraina. Vom fi alături de Ucraina și de poporul ucrainean până la victorie și restaurarea integrității teritoriale, dar și mai departe, în procesul de reconstrucție a țării“, mai adaugă Marcel Ciolacu

 
Cu prilejul Zilei Independenței Ucrainei, premierul transmite vecinilor ucraineni cele mai bune gânduri și întreaga susținere pentru recâștigarea păcii și libertății.

Citește și:

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj cu ocazia zilei de 23 August„Marcăm astăzi o zi cu o profundă însemnătate atât pentru țara noastră“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii