Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele pregătiri pentru maratonul „Tulcea se Vaccinează“

ro

27 May, 2021 19:08 1301 Marime text

  • Pe lângă echipele medicale profesioniste, se depun toate eforturile pentru a asigura un timp de așteptare cât mai redus, tocmai pentru ca experiența tulcenilor la maraton să fie una cât mai plăcută, transmite Instituția Prefectului- Județul Tulcea.
Ultimele pregătiri pentru #Maratonul “Tulcea se Vaccinează”, care se desfășoară între 28-30 mai, în Piața Civică din municipiu.

Prefectul și subprefecții s-au asigurat de aspectele organizatorice pentru acțiunea de vaccinare în masă, care va debuta vineri, 28 mai, la ora 08:00.

Pe lângă echipele medicale profesioniste, se depun toate eforturile pentru a asigura un timp de așteptare cât mai redus, tocmai pentru ca experiența tulcenilor la maraton să fie una cât mai plăcută.

Persoanele cu vârsta de peste 16 ani sunt așteptate în cele 3 zile cu actul de identitate valabil pentru a se imuniza cu vaccinul #Pfizer sau #Johnson .

Adolescenții cu vârsta sub 18 ani au nevoie de acordul părinților. Cei care nu sunt însoțiți de unul dintre părinți se pot vaccina în baza unui acord telefonic al părintelui obținut de către reprezentanții centrului de vaccinare.

La solicitarea cetățenilor, Direcția de Sănătate Publică Tulcea a introdus și un flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson în cadrul Maratonului din piață.
Pentru rapel se va organiza un nou maraton, în aceeași locație.

Sursa foto: Facebook/ Instituția Prefectului- Județul Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii