Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:24 01 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mânzul salvat de pe un canal din zona Dunavățul de Jos și-a găsit un adăpost (galerie foto)

ro

29 Jun, 2020 17:44 809 Marime text

•    Copiii ce compun echipa de echitație condusă de Dr. Răileanu au bucuria să se ocupe de acest caz de exceptie, potrivit ISU Delta

Veștile bune vin de la pompierii tulceni! Mânzul ce fusese salvat de pe un canal din zona localității Dunavățul de Jos și-a găsit o casă.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta, al județului Tulcea, micuțul a fost evaluat și apoi transportat cu o autospecială la Asociația Club Sportiv Real Racing Tulcea, unde va beneficia atât de îngrijire veterinară, cât, mai ales, de multă atenție și îngrijire afectivă.

Redăm, în continuare, comunicatul oficial pus la dispoziție de ISU Delta:
 
Începând de astăzi mânzul salvat de pe un canal din zona localității Dunavățul de Jos are un adăpost.
Acesta a fost evaluat și transportat cu o autospecială la Asociația Club Sportiv Real Racing Tulcea, unde va primi atât îngrijirea veterinară cât și cea afectivă. Copiii ce compun echipa de echitație condusă de Dr. Răileanu au bucuria să se ocupe de acest caz de exceptie.
 Ziua Dunării a fost marcată de cercetătorul Ștefan Răileanu cu o acțiune de salvare în cooperare cu ISU Tulcea si localnicii din Dunavățul de Jos.
Pe această cale, adresăm mulțumiri Institutului de Cercetări Delta Dunării pentru sprijinul acordat, cât și tuturor celor implicați în rezolvarea acestei situații.
Sursa foto: ISU Delta

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii