Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestație la București Sute de demonstranți au cerut eliberarea ostaticilor luaţi de Hamas

ro

12 Nov, 2023 18:58 802 Marime text
Sursa foto: Pixabay





 
  • Câteva sute de persoane s-au strâns, duminică în zona Bibliotecii Centrale Universitare din Calea Victoriei a Capitalei, pentru a participa la un miting în sprijinul victimelor teroriştilor Hamas şi pentru a cere eliberarea ostaticilor răpiţi de Hamas, conform știripesurse.ro

Demonstranţii au avut un afiş mare cu feţele copiilor care sunt ţinuţi ostatici de către gruparea teroristă şi cu mesajul „Bring them home” (Aduceţi-i acasă – n.r.), precum şi mai mulţi ursuleţi albi de pluş legaţi la ochi cu eşarfe negre, fiind puşi pantofiori, jucării şi baloane roşii lângă ursuleţii respectivi.

Ambasadorul Israelului la Bucureşti Reuven Azar a condamnat „actul criminal, atroce şi imoral” de răpire a 38 de fete şi băieţi care sunt ţinuţi ostatici de Hamas în Gaza.

„Condamnăm actul criminal, atroce şi imoral de răpire al băieţilor şi a fetelor, a bebeluşilor şi a copiilor mici, care au fost luaţi din casele şi din paturile lor în zorii zilei de 7 octombrie”, a afirmat diplomatul.

„De atunci, drumul lor a fost în întuneric. Nicio Organizaţie – nici măcar Crucea Roşie – nu a oferit informaţii semnificative despre ei.  Ne gândim la acei copii răpiţi, la toţi. Ni-i imaginăm în întuneric, tremurând, plângând, speriaţi. Unii dintre ei nici măcar nu înţeleg ce s-a întâmplat cu ei - de ce mama lor nu este acolo. Cine îi va îmbrăţişa acum?” a mai  declarat Reuven Azar, la manifestaţia organizată de Ambasada Israelului la Bucureşti, în faţa BCU.

 
Citește și
Premierul Netanyahu exclude un armistițiu în Gaza, până la eliberarea ostaticilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii