Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări în Gara CF Neptun Circulația trenurilor între stațiile Costinești- Neptun- Mangalia va fi întreruptă (FOTO)

ro

06 Jun, 2023 11:30 1043 Marime text
În vederea executării lucrărilor de demontare de panouri și montare a macazelor la schimbatoarele de cale nr. 2 si 3 Halta de mișcare Neptun a fost aprobată închiderea circulatiei vehiculelor feroviare pe linia II Halta de mișcare Neptun + Liniile curente Costinesti - Neptun + Neptun – Mangalia, în perioada 6 – 9 iunie, zilnic, între orele 08:30  – 12:00.

În acest interval de timp circulația trenurilor între stațiile Costinești – Neptun - Mangalia va fi întreruptă, fiind afectate trenurile de călători 8384 și 8385 care se anulează pe distanța Constanța - Mangalia (în zilele de 6, 7, 8 și 9 iunie 2023).,transmite CFR Infrastructură. 


Lucrările se execută de către personalul Sucursalei Regionala C.F. Constanța cu utilaje proprii.

Prin executarea lucrărilor se asigură în Halta de mișcare Neptun posibilitatea realizării de încrucișări de trenuri, respectiv de avansare (trecere înainte) a trenurilor de rang superior, pe perioada sezonului estival 2023., a mai punctat sursa citată. 

foto: CFR Infrastructură 

Citește și: Linia de cale ferată care leagă Constanța și Tulcea pleacă din Medgidia. „Printre cele mai mari lucrări de artă ale țării noastre”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii